AX Video – Ordinacija

AX VIDEO – ORDINACIJA

 

U poslednje vreme primetićete da doduše vrlo polako ali sigurno dolazi do proboja informacija o ulozi zdrave ishrane i njenog uticaja na vaše zdravlje. Također sve je više naučnih studiji koje dokazuje vezu između ishrane i pojave savremenih hroničnih bolesti poput tumorskih, dijabetesa, kardiovaskularnih, neuro degenerativnih, alergija, artritisa i sl.Mada smo o tumorskim bolestima, dijabetesu i kardio bolestima formirali posebne video blokove, materijal koji se ovde objavljuje ima univerzalnu primenu tj. primenljiv je na sve bolesti koje smo pomenuli ali i na bilo koje druge izazvanih životnim stilom.

Video blok “Ordinacija” sadržaće pretežno dokumentarne filmove i informacije vezano za alternativna lečenja, za način ishrane i njen uticaj na naše sveopšte zdravlje. Kakva je današnja ishrana, kakva bi ona trebala biti, gde grešimo? Ukoliko više povedete računa o svojoj ishrani i veći deo ovih saveta sprovedete u delo, možemo reći da ste na dobrom putu da sačuvate svoje zdravlje. Naime, pravi efekti industrijalizacije tek su u najavi i nalazimo se na početku jedne etape epidemijskog rasta bolesti. Tumorske bolesti već pokazuju svoje lice, dijabetes postaje sveopšta epidemija u svetu, srčane bolesti su ubica broj 1. Pretpostavlja se da će u budućnosti svaka treća smrt biti kardiovaskularne prirode.

U ovim video zapisima možete pronaći dosta korisnih informacija koje mogu pomoći svima koji žele preventirati ali i lečiti teške hronične bolesti. Svaki video zapis sadrži i link stranice sa koje je preuzet.

 

Comments are closed.