Zdravi turizam

Na stranici priroda leči bolesti, u rubrici pozitiva, pričali smo o odnosu prirode i zdravlja. Kada govorimo o preventivi i lečenju teških bolesti uz pomoć sirove hrane, puni efekat pozitivnog dejstva dobija se sinergijom svih više faktora od kojih priroda predstavlja bitan deo. Koristeći snagu prirode Vi faktički dobijate podršku, tj.vetar u leđa. Zdrava hrana ishrana daće svoj benefit ali isto tako prisustvo u prirodi, na kiseoniku, na svetlosti sunca, u šumi koja će amortizovati elektromagnetna i druga zračenja, uz energiju koja će se preliti na vas daće vam daće vam te dodatne tonove u simfoniji koja se zove zdravlje.  Zato, ukoliko imate problema sa teškim i hroničnim bolestima bilo bi poželjno da odvojite malo vremena za boravak u prirodi. A kako bi ste lakše odabrali lokaciju za izlete, stranica “Zdravi turizam” pomoći će Vam u tome…

Zdravi turizam - Priroda može pomoći u lečenju bolesti

Zdravi turizam – Priroda može pomoći u lečenju bolesti

ANTIOKSIDANSI:  ZDRAVI TURIZAM – PRIRODA POMAŽE ZDRAVLJU

 

 

Na ovoj stranici grupisaćemo ponude zdravstvenog ugostiteljstva, banja, etno turizma, pružanje raznih usluga i tretmana koji angažuju prirodne faktore u funkciji izlečenja teških bolesti. Zašto ovo smatramo bitnim? Promena ishrane i životnih navika jesu dobri koraci ka ozdravljenju ali ono što bolesnog čoveka definiše kao takvog često je ta njegova odvojenost od prirode. Zato je potrebno izvršiti ne samo promene u ishrani već i u ponašanju. Vi morate povećati vaše prisustvo u prirodi i to vam neće zameniti nikakakav preparat, suplement ili uređaj. Hrana, vitamini, sokovnici, sve je to lepo ali gde je tu sunce, zdrav vazduh, prirodna klima, šume, livade, priroda u izvornom obliku? Ponekad priroda deluje bolje nego bilo koja laboratorija. Ovde se misli samo na fizičko zdravlje već i na problem sve većeg strasa u ljudima. Ništa tako ne smiruje duh nervoznog čoveka kao boravak u prirodi, okruženost šumama, prirodnim lepotama i lekovitošću.

Za one koji nude usluge u ovom delu, važi ista poruka: kontaktirajte nas kako bi Vas označili na mapi. Predstavite svoju ponudu alternativi. Ukoliko ste vlasnik nekog od turističkih objekata preporučujemo Vam da izradite virtuelnu turu svog objekta u 360 stepeni.

Zdravi turizam - Priroda može pomoći u lečenju bolesti

 

Zdravi turizam – Priroda može pomoći u lečenju bolesti

Comments are closed.