PANDORINA KUTIJA

Negativa može postojati sama po sebi, možemo je sami stvoriti ali često puta dolazi i planski, od nekog trećeg, nekoga ko ima interesa da je pošalje baš nama. Ti interesi često puta rade protiv našeg zdravlja. Ono što se često pominje u toj priči jeste farmakomafija, prehrambena mafija, politički faktor, teorije zavere, depopulacija, chemtrails, otrovi u pijaćoj vodi i hrani i sl… Tačno je to da svet koji je inicijalno stvoren predstavlja vrhunsku kreaciju nauke i lepote ali to što je taj isti svet postaje srediina opasna po život uglavnom je posledica ljudskog faktora. Ovaj svet nije bezbrižno mesto za život iako se uporno želi tako prestaviti. Zato će vaše biti da shvatite “kako svet diše i funkcioniše” kako bi zaštitili sebe od vukova sakrivenih u jagnjećoj koži. Pandorina kutija je otvorena već duže vremena. Većina savremenih  bolesti imaju jednu zajedničku nit koja ih povezuje a to je ishrana i životne navike. Promenom tih navika, moguće je dosta izmeniti tok bolesti i kompletno ih prevenirati. Ostaje pitanje zašto se ove navike ne tretiraju ozbiljnije u sistemu? Zato što njihovo postojanje nekome donosi dobar profit a osim tog ekonomskog ne smemo zaboraviti i jake političke intrese. Koja je poleđina držanja nacije u neznanju? Ovu temu detaljno ćemo obraditi u rubrici Pandora…

PANDORA

 

U poleđini cele priče stoji jedna ideja započeta mnogo ranije. Ideja koju je Hitler pokušao da sprovede u delo a radi se čišćenju sveta od nepotrebnog “balasta”, tj. stanovništva koje se smatra manje vrednim. Eugenika kao filozofija ovog pokreta deluje i danas s tom razlikom što su metode manje drastične. Umesto baruta, logora i otrova koristi se otrovna hrana, hemikalije, kozmetička sredstva, vakcine, zaprašivanja iz vazduha kao formiranje nezdrave svesti u narodu kroz prihvatanje pederastije, bludništva i ostalih naopakih ponašanja.  Sa druge strane aktivno se radi na formiranju “modernih principa ponašanja” a sve to dovodi do rušenje porodice kao temelja društva. Sve to zajedno ima za cilj samo jedno a to je: smanjenje stanovništva. U rubrici “negativa” predstavili smo vam neke od neprijatelja vašeg zdravlja. Videćete da taj spisak nije baš mali i nije tako “slučajan”. U nekim slučajevima prisustvo otrova deluje sasvim logično i organizovano, kao da se sa namerom doziraju i koriste na ljudima. To je ono što će rubrika “Pandora” pokušati da objasni: koji je interes trovanja stanovništva? Da li su to samo isključivo ekonomski razlozi ili postoje i politički. Možda čak i verski..

Normalno je da “arijevska rasa” podrazumeva elitu u društvu a to su u ovom slučaju pripadnici bogate kaste i bogatijih nacija. Siromašni ljudi, pripadnici tkzv. “trećeg sveta” označeni su kao suvišni i nepoželjni i zato će oni biti prve žrtve eugenog rata.

 

PANDORINA KUTIJA – POLITIČKA I EKONOMSKA POZADINA ZDRAVLJA. KOJA JE POZADINA SILNIH POŠASTI I BOLESTI I ZAŠTO SE ONE NE LEČE KAKO TREBA?

Comments are closed.