Prijatelji sajta

Mišljenja smo da će se pravilnom edukacijom stanovništva spasiti više života nego što bi to omogućile bilo kakve investicije u klasičnoj medicini. Budući da vreme koje dolazi ne obećava ništa dobro u pogledu zdravstvenog stanja u Srbiji, ovaj projekat i vaša podrška mogla bi biti od ključnog značaja. Ovde stupaju na scenu prijatelji sajta www.antioksidans.com …

Prijatelji sajta www.antioksidans.com pomognite kampanju za bolje zdravlje. Bolja informisanost o ishrani može pomoći kod lečenja teških hroničnih bolesti.

 

PRIJATELJI SAJTA WWW.ANTIOKSIDANS.COM

Namera www.antioksidans.com sajta je da radi na edukaciji stanovništva, naročito na teritoriji južne Srbije gde je informisanost u ishrani najslabija, kako bi se stanovništo upoznalo sa merama preventive i lečenja ili ublažavanja teških bolesti. Pošto je ovo još uvek pilot projekat, dobrodošla je bilo kakva pomoć u smislu promocije, tehničke i finansijske podrške ovom projektu (normalno, ako nalazite da u celoj ovoj priči ima neke logike).

Tehnička saradnja

U tom smislu antioksidans.com planira da radi na svojoj promociji i boljem rangiranju na pretraživačima i društvenim mrežama. Kako Vi možete pomoći u ovoj priči? Ukoliko i Vi radite na sličnoj temi kao i Antioksidans i već imate sajt koji funkcioniše u tom pravcu, za početak predložili bi Vam razmenu linkova. Vaš link objavićemo na stranici “prijatelji sajta” s tim da i Vi postavite naš link na nekoj od stranica Vašeg sajta. Ovo će pomoći bolji SEO rejting kako našeg tako i Vašeg sajta. Za one koji više funkcionišu na društvenim mrežama bilo bi nam od velike pomoći ukoliko biste šerovali, lajkovali ili na bilo koji drugi način promovisali stranice sajta antioksidans. Sve ovo ima za cilj veću popularizaciju sajta i samim tim bolju dostupnost informacija onima kojima su one najpotrebnije.

 

Ovom prilikom zahvaljujemo se prijateljima sajta koji su nam već izašli u susret:

PRIJATELJI SAJTA WWW.ANTIOKSIDANS.COM POMOGNITE KAMPANJU ZA BOLJE ZDRAVLJE. BOLJA INFORMISANOST O ISHRANI MOŽE POMOĆI KOD LEČENJA TEŠKIH HRONIČNIH BOLESTI.

Comments are closed.