ARMAGEDON – VERA LEČI TEŠKE BOLESTI

Verovatno će većina vas u čitanju ovog sajta preskakati rubriku “Armagedon” i priče o veri. Većina ljudi ima averziju prema ovakvim temama plašeći se sektaštva ili tobože neke ne-emancipovanosti u savremenom naučnom dobu. Na žalost, bolnice su trenutno prepune “naučnika” kako onih u belim odelima tako i onih među pacijentima. Antioksidans insistira na jačanju duhovnog bića jer bez pravilnog razumevanja suštine života i nastalih problema teško ćemo stići do izlečenja. Jak duh podrazumeva život u istini a istina se ne može sagledati bez prisustva zakonitog vlasnika istine. Zato smo i uveli faktor vere u lečenju teških bolesti. Istinit odgovor nemoguće je dati a da se pritom ne priznaju autorska prava vlasniku apsolutne istine tj. Božjoj strani…

Sve nove i teške bolesti su posledica i duhovne bolesti čoveka. Ako ne izlečite svoju dušu, nećete moći ni telo. (Armagedon)

ARMAGEDON – VERA LEČI TEŠKE BOLESTI

“Postoji jedna bitna razlika koja razdvaja klasičnog i malignog pacijenta. Nije svejedno da li bolujete od reume ili nekog jakog kancera. Oni pacijenti koji boluju od teških, malignih bolesti, nalaze se u specifičnoj psihičko-duhovnoj poziciji. Za razliku od klasičnih pacijenata, maligni pacijenti suočeni su sa izvesnošću smrtnog ishoda. Onome ko se nađe licem u lice sa smrću, u duhovnoj borbi, upotreba tableta i lekova neće mnogo pomoći. Čak ni zdrava hrana nema moći da pobedi u toj borbi. U ovom slučaju, protivnika morate tući oružjem na koje je on osetljiv. Ako vam je hladno na snegu, ne može vas beli luk ugrejati, niti vam tableta može pomoći da prođete kroz vatru. I zdrava hrana i tableta mogu pomoći, svaka na svoj način, ali borba sa smrću je pitanje vere. Sve u svemu, umesto materijalističke izreke “u zdravom telu – zdrav duh”, mogli bi smo pre da kažemo “u zdravom duhu – zdravo telo“. Kako bi ste bolje razumeli ovu temu tekstovi u rubrici “Armagedon – vera leči teške bolesti” pokušaće da vam priču o zdravlju i alternativi predstave iz drugačijeg, tj. duhovnog ugla. Ovde se ne radi o klasičnom propagiranju vere i nametanja verskih stavova ali ukoliko želite da potpuno sagledate istinu o zdravlju, to neće biti moguće bez duhovne komponente. Vera u kojoj antioksidans.com funkcioniše jeste Hrišćanska pa ćemo uglavnom iz tog ugla i analizirati temu. Vaše će biti ne da lično ratujete s bolešću već da otvoritie vrata imunom sistemu koji će “uzvratiti umesto vas”…

Dve teorije nalaze se u stalnoj borbi. Dva sveta koja imaju svoja pravila. Duh i materija, svetlo i tama, dan i noć, Bog i đavo. Dva carstva u večitoj borbi. I dok bitka traje nekako nam ne uspeva da zadržimo nepristrasnu poziciju već se svojim postupcima i ponašanjem stavljamo u poziciju jedne od strana, pomažući i navijajući. Nesvesno postajemo deo te priče, učestvujemo i povlačimo odgovornost koju to učešće podrazumeva. Stalnim trčanjem za standardom, materijalnim dobrima, boljim životom zapostavili smo neke principe svoje vere i svojim ponašanjem stavili se na drugu stranu. Loše navike, ponašanja, pa čak i loša ishrana sve to nas dovodi u poziciju da budemo izloženi posledicama koje ti izbori nude. Onda kada krene žetva i kada žito krene da se čisti od kukolja, naše životne sudbine i naše zdravlje postaje žrtva ovih “kosača”.

I zato opet napominjemo, da bi smo izlečili sebe u potpunosti neće biti dovoljno samo lečiti telo već će biti čak bitnije prvenstveno izlečiti svoj duh a to neće biti moguće bez poštovanja principa vere koje ćemo pokušati da vam pribiližimo u ovim tekstovima na polju “Armagedon”….

 

 

 

ARMAGEDON – VERA LEČI TEŠKE BOLESTI. RELIGIJA, RAK, TUMOR, KANCER, DIJABETES… LEČENJE NAJTEŽIH BOLESTI BILJNOM HRANOM. ALTERNATIVA I VERA. ANTIOKSIDANS.

Comments are closed.