Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja. Terms and conditions. Antioksidans alternativa. Uslovi korišćenja informacija i odgovornosti koje proizilaze iz komunikacije sa AX.

Dobrodošlji na sajt www.antioksidans.com. U priloženom tekstu možete pročitati koji su uslovi korišćenja informacija sa našeg sajta i odgovornosti na toj relaciji….

Uslovi korišćenja (terms and conditions)

 

Na ovoj stranici možete dobiti informacije o uslovima korišćenja sadržaja www.antioksidans.com sajta (u daljem tekstu “AX”). Ovi uslovi se odnose na kompletan sadržaj AX koji ima autorska prava nad publikovanim materijalom. Neovlašćeno publikovanje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskog prava, smatraće se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. AX zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kog sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Napomena o zdravstvenim posledicama

 

AX nije klasičan medicinski sajt. Informacije na ovom sajtu pripadaju području alternative i nisu zamena za stručni savet lekara ili profesionalnu medicinsku pomoć. Alternativa sredstva i metode lečenja na ovom sajtu smatrati kao dopunsku metodu lečenja ili preventivu. Pacijenti koji praktikuju alternativne metode lečenja ne smeju isključiti prisustvo konvencionalne medicine a primena alternativnih metoda lečenja podrazumeva konsultovanje sa verifikovanim stručnjakom iz oblasti alternativne medicine.  AX se pojedinačno ne bavi uslugama lečenja već ima samo informativni karakter i nema nikakvu odgovornost prema eventualnim posledicama neadekvatne primene i sprovođenja metoda alternativnog lečenja. Takodje AX se ne bavi proizvodnjom i prodajom bilo kakvih preparata i lekovitih sredstava i ne odgovara za eventualne sporove sa trećim licima koji funkcionišu u komercijalnom delu sajta.

 

Tema sajta

 

AX se u globalu bavi pitanjem zdravlja iz ugla alternativnog lečenja. U tu svrhu koristićemo informacije iz relevantne literature i sajtova. Osnovna zdravstvenog delovanja AX-a zasniva se na teoriji alternativne medicine uz oslonac na nova medicinskih saznanja. Alternativna medicina baziraće se na promenama u načinu ishrane i životnim navikama ali i na promeni svesti čoveka za koju ćemo koristiti verski faktor (religiju). Ovo iz razloga jer se alternativne metode lečenja sve češće pozivaju na duhovno zdravlje čoveka koristeći u te svrhe tehnike meditacije ili joge. Kako u takvim slučajevima ne bi zapostavljali našu matičnu veru, AX će na ovom sajtu dominantno koristiti principe Hrišćanske vere uz poštovanje ostalih verskih opredeljenja i uz osvrt i na ostale duhovne tehnike.

Osnova sajta postavljena je na trojstvu medicine, alternative i vere pa molimo čitaoce da ne ulaze u uvredljive rasprave i vređanje naročito na religioznoj osnovi. Svaki pokušaj omaložavanja u tom pravcu biće banovan. AX sajt neće biti područje sukoba vegana i medicine ili jedne vere protiv druge, već spoj svih faktora ujedinjenih oko jednog cilja: izlečenja bolesti. U tom pravcu očekujemo sve vaše komentare i zato držite se teme sajta.

 

Korisnicima Antioksidansa strogo je zabranjeno:

 

– objavljivanje i slanje vulgarnih, šovinističkih i nacionalističih i drugih neprimerenih sadržaja
– objavljivanje, slanje i plasiranje informacija za koje se očigledno zna da su lažne i da mogu naneti štetu čitaocu
– lažno predstavljanje fizičkog ili pravnog lica
– objava sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
– bilo kakva radnja koja je usmerena ka blokadi i ometanju rada antioksidans portala
– bilo kakva zloupotreba informacija drugih korisnika sajta

Zaštita privatnosti

 

AX portal će ispoštovati privatnost svojih korisnika i posetioca. Bilo kakvi privatni podaci proizašli iz tehničke ili komercijalne komunikacije sa našim sajtom neće biti prosleđivani trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju teškog kršenja pravila našeg portala.

U slučaju štete

 

AX se sastoji od autorskih tekstova, grafike, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. AX se lično ne bavi prodajom bilo kakve opreme ili preparata. Svi oglasi u tom delu pripadaju oglašivačima koji nemaju direktnu vezu sa AX-om. AX neće prihvatati bilo kakvo oglašavanje na svojim mapama za koje je očigledno da predstavljaju prevaru ili na bilo koji način nanose ekonomsku štetu čitaocu. Sve sadržaje antioksidans portala koristite na sopstvenu odgovornost jer u slučaju bilo kakve štete AX neće snositi materijalnu odgovornost.

 

Izmene uslova korišćenja

 

Antioksidans zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Antioksidans neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.

 

 

 

Za dodatne informacije kontaktirajte naš tim: Antioksidans.com

USLOVI KORIŠĆENJA. TERMS AND CONDITIONS. ANTIOKSIDANS ALTERNATIVA. USLOVI KORIŠĆENJA INFORMACIJA I ODGOVORNOSTI KOJE PROIZILAZE IZ KOMUNIKACIJE SA AX

Comments are closed.