Kontakt Antioksidans

O NAMA & KONTAKT ANTIOKSIDANS

 

Poslednje godine 20 veka i početak 21. obleležile su pojava novih “savremenih” bolesti. Dok su ranijih perioda bolesti bile izazivane tkzv. “spoljnim” uzročnicima (virusima, bakterijama…), bolesti novijeg doba više su posledica savremenog života i faktora “iznutra” tj. izazvane životnim tempom i navikama. Ovde prvenstveno mislimo na srčanje, tumorske i autoimune bolesti. Budući da su ove bolesti izazivamo svojim ponašanjem to će i njihovo lečenje biti inicirano promenom tog ponašanja.

www.antioksidans.com će na svom sajtu pokušati da utiče na promenu razmišljanja i uzdizanju društvene svesti stanovništva. Ovo će podrazumevati promenu načina ishrane i životnih navika u smislu korišćenja zdrave hrane, izbegavanje toksina i promenu stanja svesti. Sve ove informacije možete pronaći na našim stranicama “Bolesti”, “Negativa”, “Pozitiva” itd. i tek kada budete objedinili sve ove informacije moći ćete da sklopite kompletnu sliku o prevenciji i lečenju ovih teških bolesti.

Antioksidans tim prati aktuelne teme kako u zemlji tako i u inostranstvu i trudićemo se da pravovremeno i brzo dostavljamo aktuelne informacije iz sveta alternative i prirodne medicine uključujući tu i teme iz društveno političkog života koje su u direktnoj vezi sa našim zdravljem.

www.antioksidans.com

Leskovac, Serbia

 

Kurs za preživljavanje - borba sa bolestima : rak, tumor, kancer, dijabetes, osteoporoza, artritis, srčane bolesti itd. Alternativa i sirova hrana. Srbija.

kontakt_ax_ikonice

Facebook kontakt Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesaTwitter kontakt Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesaPinterest kontakt Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesaGoogle+ kontakt Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesaInstagram kontakt Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesaMyspace kontakt Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesaLinkedin kontakt Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesaYoutube kontakt Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesaTumblr kontakt Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesaVkontakte kontakt Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesastumbleupon kontakt Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesa

KONTAKTIRAJTE NAŠ TIM:

 

 

mail:

masteraox@gmail.com

Vaše ime (obavezno polje)

Vaše prezime (obavezno polje)

Naziv firme (neobavezno)

Kontakt telefon (obavezno polje)

Vaš Email (obavezno polje)

Vaša adresa (neobavezno)

Razlog kontakta (obavezno polje)

Ukoliko se bavite proizvodnjom i prodajom zdrave hrane, kozmetike, tehnike, suplemenata, knjiga ili na bilo koji način delujete u alternativi iskoristite ponuđeni formular i kontaktirajte nas kako bi smo vašu ponudu uvrstili na našem sajtu. I ne samo to. Budući da je ovo jedan od većih i bitnijih projekata, slobodno nam pošaljite svoje komentare i ideje koje bi mogle unaprediti ovaj sajt i tako učinite dobro ljudima koji su u problemu.

Ukoliko želite možete nas pratiti preko facebooka na adresi https://www.facebook.com/antioksidanscom/ a možete se učlaniti i u našu grupu Antioksidans – lek postoji i tako pomoći bržem i boljem širenju informacija.

Comments are closed.