Kontakt Antioksidans

O NAMA & KONTAKT ANTIOKSIDANS

Poslednje godine 20. veka i početak 21. obleležile su pojava novih “savremenih” bolesti. Dok su ranijih perioda bolesti bile izazivane tkzv. “spoljnim” uzročnicima (virusima, bakterijama…), bolesti novijeg doba više su posledica savremenog života i faktora “iznutra” tj. izazvane životnim tempom i navikama. Ovde prvenstveno mislimo na srčane, tumorske i autoimune bolesti. Budući da ove bolesti izazivamo svojim ponašanjem to će i njihovo lečenje biti inicirano promenom tog ponašanja.

www.antioksidans.com će preko svog sajta pokušati da utiče na promenu razmišljanja i uzdizanju svesti stanovništva. Ovo će podrazumevati promenu načina ishrane i životnih navika u smislu korišćenja zdrave hrane, izbegavanja toksina i promenu stanja svesti. Sve ove informacije možete pronaći na našim stranicama “Bolesti”, “Negativa”, “Pozitiva” itd. i tek kada budete objedinili sve ove informacije moći ćete da sklopite kompletnu sliku o prevenciji i lečenju ovih vrsta bolesti.

Antioksidans tim prati ovu temu kako u zemlji tako i u inostranstvu i trudićemo se da pravovremeno i brzo dostavljamo aktuelne informacije iz sveta alternative i prirodne medicine uključujući tu i teme iz društveno političkog života koje su u direktnoj vezi sa našim zdravljem.

www.antioksidans.com

Leskovac, Serbia

 

Kurs za preživljavanje - borba sa bolestima : rak, tumor, kancer, dijabetes, osteoporoza, artritis, srčane bolesti itd. Alternativa i sirova hrana. Srbija.

kontakt_ax_ikonice

Facebook kontakt Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesaTwitter kontakt Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesaPinterest kontakt Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesaGoogle+ kontakt Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesaInstagram kontakt Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesaMyspace kontakt Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesaLinkedin kontakt Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesaYoutube kontakt Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesaTumblr kontakt Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesaVkontakte kontakt Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesastumbleupon kontakt Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesa

KONTAKTIRAJTE NAŠ TIM:

 

 

Ukoliko se bavite proizvodnjom i prodajom zdrave hrane, kozmetike, tehnike, suplemenata, knjiga ili na bilo koji način delujete u alternativi iskoristite ponuđeni formular i kontaktirajte nas kako bismo vašu ponudu uvrstili na našem sajtu ali ne samo to. Budući da je ovo jedan od većih i bitnijih projekata, slobodno nam pošaljite svoje komentare i ideje koje bi mogle unaprediti ovaj sajt i tako učinite dobro ljudima koji su u problemu.

Ukoliko želite možete nas pratiti preko facebooka na adresi https://www.facebook.com/antioksidanscom/ a možete se učlaniti i u našu grupu Antioksidans - lek postoji i tako pomoći bržem i boljem širenju informacija.

Antioksidans

ivica.media@gmail.com

 

Comments are closed.