Kontakt Antioksidans

O NAMA & KONTAKT ANTIOKSIDANS

 

Poslednje godine 20. veka i početak 21. obleležile su pojava novih “savremenih” bolesti. Dok su ranijih perioda bolesti bile izazivane tkzv. “spoljnim” uzročnicima (virusima, bakterijama…), bolesti novijeg doba više su posledica savremenog života i faktora “iznutra” tj. izazvane životnim tempom i navikama. Ovde prvenstveno mislimo na srčane, tumorske i autoimune bolesti. Budući da ove bolesti izazivamo svojim ponašanjem to će i njihovo lečenje biti inicirano promenom tog ponašanja. AX će preko svog sajta pokušati da utiče na promenu razmišljanja i uzdizanju svesti stanovništva. Ovo će podrazumevati promenu načina ishrane i životnih navika u smislu korišćenja zdrave hrane, izbegavanja toksina i promenu stanja svesti. Antioksidans tim će pratiti ovu temu, kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu, i trudićemo se da pravovremeno i brzo dostavljamo aktuelne informacije iz sveta alternative i prirodne medicine uključujući tu i teme iz društveno političkog života koje su u direktnoj vezi sa našim zdravljem.

 

www.antioksidans.com

016 215298

063 8309803

ax.antioksidans@gmail.com

 

Kurs za preživljavanje - borba sa bolestima : rak, tumor, kancer, dijabetes, osteoporoza, artritis, srčane bolesti itd. Alternativa i sirova hrana. Srbija.

kontakt_ax_ikonice

KONTAKTIRAJTE NAŠ TIM:

 

Contact AX
(obavezno polje)
(obavezno polje)
(obavezno polje)
(obavezno polje)
(obavezno polje)

 

Napominjemo da AX ne vrši lično nikakvu prodaju robe ili usluga već samo vrši funkciju promocije istih. Za sva pitanja u vezi date ponude raspitaćete se kod konkretnih ponuđača.

Ukoliko se bavite prodajom zdrave hrane, ogranskom proizvodnjom, travarstvom, prodajom kuhinjske tehnike (vezano za zdravu hranu), zdravstvenim turizmom ili nekom drugom delatnošću koju možemo uvrstiti u navedenim mapama, kontaktirajte nas putem dole priložene forme…

 

Comments are closed.