Antioksidans priča – priča za vas

Antioksidans priča – priča za vas predstavlja malu zbirku kratkih satiričnih alegoričnih priča kojima ćemo pokušati da Vam što bolje predstavimo probleme na temu zdravlja kao i faktore koji utiču na pojavu današnjih pandemija. Ovde prvenstveno mislimo na tumorska i maligna oboljenja, srčane bolesti, dijabetes, osteoporozu, autizam, autoimune bolesti itd… Normalno, da bi se problem sagledao u potpunosti dodirnućemo se malo i politike i ekonomije…

ANTIOKSIDANS PRIČA – PRIČA ZA VAS

 

Antioksidans priča - priča za vas - zbirka kratkih alegorijskih priča na temu zdravlja i alternative. Ako priču sagledamo iz raznih uglova dobićemo odgovor.

 

 

Priče koje su ovde objavljenje su alegorije svakodnevnog života i u autorskom vlasništvu su sajta antioksidans. Svi likovi i događaji iz priča su izmišljeni i svaka sličnost sa likovima ili konkretnim ustanovama je slučajna. Namera antioksidansa nije da umanji vrednost i značaj ustanovama i profesijama već da na jedan šaljivi način prikaže probleme savremenog društva. Sve priče odnose se na probleme sa zdravstvom i nemaju političkih afiniteta. Kao osnova i polazna informacija ovih priča korišćene su informacije iz štampe i svakodnevnog života. Sve nove priče koje budu objavljene na ovoj stranici biće objavljene i na našoj facebook stranici antioksidans kao i na stranici naše grupe Antioksidans – Lek postoji.

ANTIOKSIDANS PRIČA – PRIČA ZA VAS – ZBIRKA KRATKIH ALEGORIJSKIH PRIČA NA TEMU ZDRAVLJA I ALTERNATIVE. AKO PRIČU SAGLEDAMO IZ RAZNIH UGLOVA DOBIĆEMO ODGOVOR.

Comments are closed.