Antioksidans priča – priča za vas

Antioksidans priča – priča za vas predstavlja malu zbirku kratkih satiričnih alegoričnih priča kojima ćemo pokušati da Vam što bolje predstavimo probleme na temu zdravlja kao i faktore koji utiču na pojavu današnjih pandemija. Ovde prvenstveno mislimo na tumorska i maligna oboljenja, srčane bolesti, dijabetes, osteoporozu, autizam, autoimune bolesti itd… Normalno, da bi se problem sagledao u potpunosti dodirnućemo se malo i politike i ekonomije…

ANTIOKSIDANS PRIČA – PRIČA ZA VAS

 

Antioksidans priča - priča za vas - zbirka kratkih alegorijskih priča na temu zdravlja i alternative. Ako priču sagledamo iz raznih uglova dobićemo odgovor.

KUVANA ČORBICA


Krimi priča opisuje greške u ishrani prosečnog čoveka koji veruje da "kuvano jelo" i opšteprihvaćene navike u ishrani predstavljaju zdravo rešenje.

TAMO NEKO


Tipičan razgovor naših ljudi na temu zdrave hrane ili unutrašnji glasovi i razmišljanja prosečnog čoveka o ishrani..?

DOKTORE DOKTORE


"Doktore, doktore" je priča o međusobnom odnosu alternative i klasične medicine kao i stav pacijenta prema celoj toj priči.

MESARA BORDŽIJA


Opšta ekonomska kriza ostavila je svoj uticaj i na prehrambenu industriju. Kako se naši mesari snalaze u ovoj krizi pročitajte u ovoj priči...

BIZNIS JE TO


"Cilj opravdava sredstvo"? Da li je to baš tako? Pogledajte na jednom primeru bumerang efekat trovanja pesticidima i prehrambenim aditivima.

TUMOR JETRE


TUMOR JETRE - KO SI TI? Tumor kao proces možemo sasvim solidno razumeti ako ga uporedimo sa nekim pričama iz svakodnevnog života.

BAKA SAVKA


Baka Savka obara sve rekorde kod prodaje domaćih jaja na pijaci. Naivni lik baka Savke i savremeni marketing daju velike rezultate.

 

 

Priče koje su ovde objavljenje su priče i alegorije svakodnevnog života i u autorskom vlasništvu su sajta antioksidans. Svi likovi i događaji iz priča su izmišljeni i svaka sličnost sa likovima ili konkretnim ustanovama je slučajna. Namera antioksidansa nije da umanji vrednost i značaj ustanovama i profesijama već da na jedan šaljivi način prikaže probleme savremenog društva. Sve priče odnose se na probleme sa zdravstvom i nemaju političkih afiniteta. Kao osnova i polazna informacija ovih priča korišćene su informacije iz štampe i svakodnevnog života.

Sve nove priče koje budu objavljene na ovoj stranici biće objavljene i na našoj facebook stranici antioksidans kao i na stranici naše grupe Antioksidans – Lek postoji. Ukoliko Vi imate neku interesantnu priču ovog tipa a želite da bude objavljena, pošaljite nam link ili priču, i ukoliko se uklapa u ideju ove stranice i sajta, biće objavljena na ovoj stranici.

ANTIOKSIDANS PRIČA – PRIČA ZA VAS – ZBIRKA KRATKIH ALEGORIJSKIH PRIČA NA TEMU ZDRAVLJA I ALTERNATIVE. AKO PRIČU SAGLEDAMO IZ RAZNIH UGLOVA DOBIĆEMO ODGOVOR.

Comments are closed.