Antioksidans priča – priča za vas

Antioksidans priča – priča za vas predstavlja malu zbirku kratkih satiričnih alegoričnih priča kojima ćemo pokušati da Vam što bolje predstavimo probleme na temu zdravlja kao i faktore koji utiču na pojavu današnjih pandemija. Ovde prvenstveno mislimo na tumorska i maligna oboljenja, srčane bolesti, dijabetes, osteoporozu, autizam, autoimune bolesti itd… Normalno, da bi se problem sagledao u potpunosti dodirnućemo se malo i politike i ekonomije…

ANTIOKSIDANS PRIČA – PRIČA ZA VAS

 

Antioksidans priča - priča za vas - zbirka kratkih alegorijskih priča na temu zdravlja i alternative. Ako priču sagledamo iz raznih uglova dobićemo odgovor.

KUVANA ČORBICA


Krimi priča opisuje greške u ishrani prosečnog čoveka koji veruje da "kuvano jelo" i opšteprihvaćene navike u ishrani predstavljaju zdravo rešenje.

TAMO NEKO


Tipičan razgovor naših ljudi na temu zdrave hrane ili unutrašnji glasovi i razmišljanja prosečnog čoveka o ishrani..?

DOKTORE DOKTORE


"Doktore, doktore" je priča o međusobnom odnosu alternative i klasične medicine kao i stav pacijenta prema celoj toj priči.

MESARA BORDŽIJA


Opšta ekonomska kriza ostavila je svoj uticaj i na prehrambenu industriju. Kako se naši mesari snalaze u ovoj krizi pročitajte u ovoj priči...

BIZNIS JE TO


"Cilj opravdava sredstvo"? Da li je to baš tako? Pogledajte na jednom primeru bumerang efekat trovanja pesticidima i prehrambenim aditivima.

TUMOR JETRE


TUMOR JETRE - KO SI TI? Tumor kao proces možemo sasvim solidno razumeti ako ga uporedimo sa nekim pričama iz svakodnevnog života.

Priče koje su ovde objavljenje su priče i alegorije svakodnevnog života i u autorskom vlasništvu su sajta antioksidans. Svi likovi i događaji iz priča su izmišljeni i svaka sličnost sa likovima ili konkretnim ustanovama je slučajna. Namera antioksidansa nije da umanji vrednost i značaj ustanovama i profesijama već da na jedan šaljivi način prikaže probleme savremenog društva. Sve priče odnose se na probleme sa zdravstvom i nemaju političkih afiniteta. Kao osnova i polazna informacija ovih priča korišćene su informacije iz štampe i svakodnevnog života.

Sve nove priče koje budu objavljene na ovoj stranici biće objavljene i na našoj facebook stranici antioksidans kao i na stranici naše grupe Antioksidans – Lek postoji. Ukoliko Vi imate neku interesantnu priču ovog tipa a želite da bude objavljena, pošaljite nam link ili priču, i ukoliko se uklapa u ideju ove stranice i sajta, biće objavljena na ovoj stranici.

ANTIOKSIDANS PRIČA – PRIČA ZA VAS – ZBIRKA KRATKIH ALEGORIJSKIH PRIČA NA TEMU ZDRAVLJA I ALTERNATIVE. AKO PRIČU SAGLEDAMO IZ RAZNIH UGLOVA DOBIĆEMO ODGOVOR.

Comments are closed