AX DOKTOR

Sajt www.antioksidans.com bavi se lečenjem teških bolesti alternativom i zdravim načinom ishrane. Budući da su većina novih bolesti posledica loše ishrane i nezdravog načina života to se iste mogu solidno prevenirati, zaustaviti i lečiti promenoma životnih navika. Rubrika “AX doktor” sagledaće problem ovih savremenih bolesti iz jednog drugačijeg, alternativnog ugla. Posebnu pažnju posvetićemo tumorskim i autoimunim oboljenjima. Ukoliko imate nekoga u vašoj blizini ko ima problema sa ovakvim bolestima preporučite mu ovaj sajt jer informacije koje se ovde mogu pronaći mogu drastično izmeniti tok bolesti. 

AX doktor - Antioksidans. Lečenje teških bolesti sirovom hranom i alternativom. Najteže bolesti mogu biti sprečene i izlečene promenom životnih navika.

 

AX DOKTOR

Rubrika “AX Doktor” bavi se problemima aktuelnih bolesti ali iz malo drugačijeg ugla tj. ugla alternative. Kada počnete da googlate po internetu tražeći informacije o preventivi ili lečenju neke bolesti primetićete postojanje dva maltene suprostavljena tabora: konvencionalne medicine i alternative. Nesporno je da konvencionalna medicina ima svoje mesto i svoje zasluge u lečenju i prevenciji bolesti tako da njena humani cilj nije sporan. Sa druge strane i alternativa ima svoje zasluge ali je često puta bude omalovažena, kritikovana i nepriznata. Ono što najčešće kompromituje alternativu jeste pokušaj da se ostvari neki lični materijalni interes jer postoji puno onih koji pokušavaju zloupotrebiti tuđu muku i bolest.

Ali, kao i svaka delatnost, ni medicina nije imuna na komercijalu koja vrlo lako potisne Hipokrata u drugi plan. Problem nastaje onda kada interes postaje ne samo primarni nego i jedini cilj a tada humani cilj postaje samo floskula. Normalno da zbog nekih “loših primera” ne možemo odbaciti kompletnu medicinu kao što to ne možemo učiniti ni sa drugom stranom tj. alternativom. Da se razumemo: zarada samo po sebni ne mora značiti nešto loše. Problem nastaja onda kada ona postane grozničavi cilj koji totalno isključuje svaku humanost i zaboravlja svoje prioritete. Svaki posao povlači svoje troškove i to treba platiti. Bilo da se radi o lekovima, preparatima, skupim medicinskim analizama ili opremi, nije problem u tome što ćete vi to platiti ali je problem onda kada vam se nešto nameće, često puta nepotrebno ili pogrešno ili kada nešto što ste platili ne vrši svoju funkciju.

Mogu li se ova dva sveta nekako pomiriti i da iz njih izvučemo prednosti koje nude? Upravo tako nešto ćemo pokušati ovde, na antioksidans.com.

AX DOKTOR – ANTIOKSIDANS. LEČENJE TEŠKIH BOLESTI SIROVOM HRANOM I ALTERNATIVOM. NAJTEŽE BOLESTI MOGU BITI SPREČENE I IZLEČENE PROMENOM ŽIVOTNIH NAVIKA.

Comments are closed.