AX DOKTOR

Sajt antioksidans bavi se lečenjem teških bolesti alternativom i zdravim načinom ishrane. Budući da su većina novih bolesti posledica loše ishrane i nezdravog načina života to se iste mogu solidno prevenirati, zaustaviti i lečiti promenoma životnih navika. Rubrika “AX doktor” sagledaće problem ovih savremenih bolesti upravo iz jednog takvogugla. Posebnu pažnju posvetićemo tumorskim i autoimunim oboljenjima. Ukoliko imate nekoga u vašoj blizini ko ima problema sa ovakvim bolestima preporučite mu ovaj sajt jer informacije koje se ovde mogu pronaći mogu drastično izmeniti tok bolesti. 

 

AX DOKTOR

Bolest tumačite kao “simptom” da nešto nije u redu sa vašim zdravljem i da neke stvari morate pod hitno da promenite u svom životu. Bolest postaje “crvena lampica” i alarm koji vas upozorava. Od svih lampica koje se pale ove tumorske prestavljaju jedne od opasnijih mada ima tu i drugih ništa manje opasnih (kardio, neuro, autoimunih i sl.). Ono što najčešće zameramo konvencionalnoj medicini je njena usmerenost na “lampice” i njihovo gašenje. Kao da će gašenje lampice značiti da je bolest nestala?Kada promenite mesto boravka i odete u neke surovije krajeve, bilo da se radi o pustinji ili polarnim predelima, ono što ćete morati da uradite da bi ste preživeli jeste da se prilagodite uslovima u kojima ćete živeti. I vaše telo reaguje na isti način. Vaša neumerenost i želja za telesnim uživanjem, brzom, masnom i slatkom hranom, duvanom i lošim navikama uvele su zabunu u imuni sistem vašeg organizma, telo je ostalo bez kiseonika i sunca, tkiva su postala kisela. Vaše telo je postalo mesto vrlo neljubazno za život ćelija. I tumorske bolesti najčešće nisu ništa više nego očajnički pokušaj vašeg organizma da preživi situaciju koju ste mu vi nametnuli.

 

AX DOKTOR – ANTIOKSIDANS. LEČENJE TEŠKIH BOLESTI SIROVOM HRANOM I ALTERNATIVOM. NAJTEŽE BOLESTI MOGU BITI SPREČENE I IZLEČENE PROMENOM ŽIVOTNIH NAVIKA.

Comments are closed.