POZITIVA – POMOĆ VAŠEM ZDRAVLJU

Pozitiva – pomoć vašem zdravlju je rubrika korisnih stavki tj. sve ono što može pomoći prevenciji i lečenju bolesti. Ukoliko krenete na put alternative i narodne medicine ova rubrika ukazaće vam koje su to stavke koje bi bilo poželjno da ubacite u svoj jelovnik ili životne navike.

Pozitiva - pomoć vašem zdravlju. Prirodno lečenje teških bolesti. Lečenje raka, tumora, kancera, dijabetesa, autoimunih i teških bolesti.

POZITIVA – POMOĆ VAŠEM ZDRAVLJU

 

Lečenje savremenih bolesti kao što su tumori i rak, srčana oboljenja, osteoporoza, dijabetes, artritis i ostale bolesti velikim delom zavisi od promena životnih navika i načina ishrane. U ovoj rubrici objasnićemo vam koje su to navike koje vam mogu pomoći u prevenciji i lečenju teških bolesti.

Pitanje koje ćemo u startu rešavati jeste da li je čovek biljojed, mesojed, svaštojed ili nešto drugo? Da bi ste odgovorili na ovo pitanje prvo morate isključiti subjektivne i kulturološke faktore a uzeti u obzir prirodne faktore i činjenice – a svi oni svedoče u korist biljne hrane. Zato će i svi saveti na ovom sajtu uglavnom zasnivati na upotrebi biljne ishrane kao bitnog faktora izlečenja i borbe sa bolestima. U rubrici “herbarijum” opisaćemo neke od biljaka koje smatramo ključnim u našoj ishrani i koje su direktno povezane sa lečenjem i prevencijom bolesti. Ono što će svakako koristiti vašoj veganskoj kuhinji jesu i tehnička pomagala poput blendera, sokovnika, dehidratora i sl. pa ćemo se posebno pozabaviti i tom temom. Oni koji imaju problema sa tumorskim oboljenjim, rakom i sl. oboljenjima, upotreba sokovnika biće nezaobilazna stavka ukoliko žele da praktikuju Gersonov program izlečenja.

Dalje, ponudićemo vam veganske recepte i obrasce ishrane: šta i kako pripremati, koje sastojke dodavati, savete oko ishrane i sl.  Osim ishrane pozabavićemo se malo i korisnim životnim navikama kao što su boravak u prirodi, pitanjem vode, čistog vazduha i fizičke aktivnosti. Ipak, lečenje i preventiva prvo moraju krenuti sa vašom edukacijom.

Baš kao što smo u rubrici “negativa” ukazali na stvari koje ometaju vaše zdravlje i koje treba izbegavati tako ćemo u rubrici “pozitiva” ukazati na one koje pomažu vašem zdravlju i koje trebate ubaciti u svoj život. Pošto se antioksidans bavi prirodnim metodama i sredstvima izlečenja, u ovim tekstovima nećete naći tekstove i opise farmacijskih proizvoda već samo one lekove koji dolaze iz prirode.

U rubrici “pozitiva – pomoć vašem zdravlju” potražite odgovore…

Pa, da krenemo….

 

POZITIVA – POMOĆ VAŠEM ZDRAVLJU. PRIRODNO LEČENJE TEŠKIH BOLESTI. LEČENJE RAKA, TUMORA, KANCERA, DIJABETESA, AUTOIMUNIH I TEŠKIH BOLESTI.

Comments are closed.