POZITIVA – POMOĆ VAŠEM ZDRAVLJU

Pozitiva ili pomoć vašem zdravlju je rubrika korisnih stavki tj. sve ono što može pomoći prevenciji i lečenju bolesti. Ukoliko krenete na put alternative i narodne medicine ova rubrika ukazaće vam koje su to stavke koje bi bilo poželjno da ubacite u svoj jelovnik ili navike.

 

POZITIVA – POMOĆ VAŠEM ZDRAVLJU

 

Većina savremenih bolesti svoj uzrok imaju u lošim navikama, najčešće nezdravoj hrani i ponašanju. Sve te faktore opisali smo u rubrici negativa. Ako nas sve to dovodi u stanje bolesti, logično je da ćemo izbegavanjem negative sprečiti dalje finansiranje bolesti. Ali ako preuzmemo još i stavke ove rubrike stvorićemo dodatno ubrzanje. To znači da ćemo zdravom ishranom i zdravim navikama donekle poništiti negativnu stranu a ako smo totalno prekinuli kontakte sa njom, pozitiva će postepeno čistiti naš oganizam od uticaja zaostalih negativnih faktora. Vremenom, doći će do čišćenja organizma, do jačanja imunog sistema a u kombinaciji sa zdravih duhom moći ćemo da u potpunosti preporodimo naš organizam.

Ako govorimo o hrani, pozitiva je ta koja će vratiti izgubljenu svetlost našem telu, energiju sunca, putem sirove biljne hrane. Ako govorimo o zdravim navikama, tu pre svega mislimo na fizičku aktivnost, na kontakt sa prirodom, čime ćemo zalečiti izazvanu disharmoniju, gubitak kontakta sa energijom prirode. Naše telo mora disati punim plućima jer svako suprotno dovešće nas do kisele sredine koja nikako ne donosi dobrobit našem organizmu.

 

 

POZITIVA – POMOĆ VAŠEM ZDRAVLJU. PRIRODNO LEČENJE TEŠKIH BOLESTI. LEČENJE RAKA, TUMORA, KANCERA, DIJABETESA, AUTOIMUNIH I TEŠKIH BOLESTI.

Comments are closed.