Donacija

Tako blizu, nebitno koliko daleko, ne može dalje od srca, zauvek verujući ko smo i ništa drugo nije važno…

5eur  10eur  20eur  50eur  100eur  200eur  500eur

Ili uplatom na tekući račun: 170-0010052426006-74 (Marković Ivica, Leskovac)

      

Donacija – pomognite naš rad

 

Antioksidans (AX) je zamišljen kao zdravstveni projekat usmeren na opšte dobro, na pokušaj da se deluje kako preventivno tako i kao mogućnost lečenja za sve one koji se nalaze u teškim zdravstvenim problemima. Kada se jave takvi problemi, priča je obično ista: lečenje je skupo, novca nema, novac se sakuplja humanitarnim akcijama, SMS porukama, donacijama ili na stotinu drugih načina – i to je svakako jedan human i plemenit čin. Ali, bolesti je sve više, pacijenata je sve veći broj, sve je teže prikupiti sredstva. Kome ćemo prvo usmeriti pomoć? Možemo li reći – tebi može, tebi ne može?! Negde ćemo svakako pogrešiti.

Ax smatra da se edukacijom stanovništva, promenama u pogledu ishrane, navika, jačanja duhovnog bića, može spasiti daleko više ljudi nego svim SMS-ovima, koncertima i humanitarnim akcijama zajedno (uz dužno poštovanje svakom plemenitom činu). U tom delu AX pokreće sveopštu akciju usmerenu na opšte dobro i spas svih onih koji žele delovati preventivno ili pobediti teške bolesti i svakako akciju koja će uliti nadu svima onima koji u ovoj komercijalnoj utakmici počinju polako da je gube.

AX takođe nije imun na komercijalu iako je na svaki način pokušavamo zaobići. U osnovi ovog projekta stoji humana misija ali se ta misija sukobljava sa interesima većeg dela raznih industrija. S obzirom da od velikog dela te industrije ne možemo očekivati nikakvu pomoć (jer niko neće raditi protiv svog interesa) ovom prilikom pitaćemo za pomoć sve one koji su u stanju da pomognu ovaj projekat na bilo koji način. Svaku vašu pomoć iskoristićemo da ojačamo ovaj projekat, da podignemo nivo edukacije i da delujemo na što širem planu.

Unapred se zahvaljujemo svakoj pomoći.

 

Comments are closed.