Zdrava tehnika

Tehnologija često puta ima svojih negativnih strana ali u ovom slučaju iskoristićemo njene prednosti bar kada je naše zdravlje u pitanju. Lečenje teških bolesti alternativom nezamislivo je bez dobrog blendera, sokovnika i sličnih tehničkih uređaja. Savremena kuhinja u alternativi izgleda malo drugačije od one na koju ste navikli da koristite do sada jer ova tehnika je zdrava tehnika u službi zdravlja…

ANTIOKSIDANSI:  ZDRAVA TEHNIKA

 

Kada kažemo “zdrava tehnika” tu podrazumevamo sve one aparate i uređaje koji se mogu koristiti u kuhinji zdrave hrane (sokovnici, blenderi, mikeseri, dehidratori i sl..) ali i opremu druge vrste poput aparata za dijagnostifikovanje zdravstvenih problema (merači pritiska, šećera..) zatim zapper aparati, bioptron lampe, medicinski laseri i sl… Zašto potenciramo reč “zdrava tehnika”. Okruženi smo svakojakom tehikom koja nam se, na prvi pogled, čini bezazlena: mobilni telefoni, wireles internet, kompjuteri, štampači, štedljive sijalice. Ipak, ova tehnika sve jeste samo bezalena nije. Zračenje iz mobilnih telefona pokazalo se opasnim po naše zdravlje, wireless internet takođe, kompjuteri zrače, štampači ispuštaju kancerogeni prah iz tonera u vazduh, štedljive sijalice su punjene živom koja je jedan od najopasnijih otrova itd…itd.. Električni šporet koliko nam čini dobrog, toliko i zlo jer naši ljudi vole da peku sve i svašta tako da nije čudo da počnu da peku banane i maline. Termička obrada namirnica uništava enzimski potencijal hrane tako da dobijamo praznu hranu prepunu kalorija i bez korisne funkcije po naše zdravlje.

Zato ćemo ponudu sokovnika, blendera, seckalica, mutilica, dehidratora, medicinskih dijagnostičkih i tretman uređaja izdvojiti kao ponudu “zdrave tehnike” tj. tehnike koja radi u interesu našeg zdravlja. Upotreba sokovnika i blendera npr. u velikoj meri popraviće našu ishranu i postati naše udarno oružje za borbu protiv tumorskih bolesti, bez kojih nećemo biti u stanju da vodimo bitku a razni medicinski dijagnostički i tretman uređaji pomoći će nam u toj borbi.

Svi oni koji se bave proizvodnjom ili prodajom ovakvih uređaja mogu oglasiti svoju ponudu ovde. Na ovoj stranici postavićemo linkove prema Vašem sajtu ili web stranici uključujući i Vašu poziciju na mapi. Kontaktirajte nas za link…

U toku je akcija prijavljivanja na mapu i upis podataka. Požurite dok akcija traje.

      

Dobrodošli u AX šoping zonu.

ZDRAVA TEHNIKA PODRAZUMEVA SVE ONE APARATE KOJI POMAŽU NAŠEM ZDRAVLJU. SOKOVNICI, BLENDERI, MLINOVI, DEHIDRATORI ITD. OSNOVA SU VEGANSKE KUHINJE.

Comments are closed.