Zdrava hrana – Srbija

Oni koji reše da deluju preventivno ili pak bolest leče alternativom zdrava hrana jeste jedan od osnovnih faktora izlečenja. Budući da je asortiman zdrave hrane poprilično širok pojam, kupac može imati problema u pronalaženju željene i kvalitetne ponude. Ova rubrika koristiće kupcu kako bi na jednom mestu pronašao artikle koji ga interesuju a sa druge strane dobavljačima robe kako bi svoju ponudu približili kupcu.  

ANTIOKSIDANSI:  ZDRAVA HRANA

Osnova lečenja savremenih bolesti po antioksidansu jeste promena životnih navika a pre svega ishrane tako da ishrana postaje jedno od osnovnih oružja u borbi sa bolestima. Ona mora biti biljnog karaktera, organskog tipa i po mogućstvu sirova. Sirova biljna hrana bogata je živim enzimima i tu prvenstveno podrazumevemo upotrebu povrća i voća, orašastih i semenkastih proizvoda. Da biste postigli bogatstvo nutrijenata moraćete da kombinujete biljne sastojke raznih izvora. Priložena mapa podrazumeva ponudu zdrave hrane isključivo biljnog tipa tako da na ovim mapama nećete naći ponudu životinjskih namirnica.

A što se tiče ponude artikala zdrave hrane, ukoliko se bavite prodajom ove robe, pozivamo vas da se javite našem marketing odeljenju kako bi vašu ponudu uvrstili na mapi zdrave hrane. Na taj način antioksidans želi približiti ponudu zdrave hrane potrošačima i na jednom mestu objedini ponudu i tražnju. Dakle, proizvođači i prodavci zdrave hrane javite nam se i predstavite svoju ponudu tržištu zdrave hrane.

Nadamo se da ćemo time uspeti u svojoj nameri da edukujemo stanovništva u pogledu zdrave ishrane ili i isto tako popularizaciji onog dela privrede koji se bavi prometom ove vrste hrane.

U toku je upis podataka. Ukoliko Vaša firma nije na mapi, antioksidansi – javite se…

       

Iskoristite AX shop za prodaju svoje robe. Ukoliko već imate svoj sajt ili prodavnicu kontaktirajte nas i postavićemo link prema njemu na mapi zdrave hrane i u shoping zoni. Svaka od ovih ikonica lokala može postati link prema vašem šopu ili sajtu kao neka vrsta “quick-link” ponude. Na mapi će se naći zbirna ponuda ponuđača zdrave hrane a u shoping zoni biće postavljen vaš link izdvojen iz grupne ponude na mapi. Pogledajte primer “Fornatura” linka u shoping zoni.

ZDRAVA HRANA SRBIJA –  PONUDA ZDRAVE HRANE -ALTERNATIVA

Comments are closed.