Zdrava knjiga

U poslednje vreme sve se više priča o pojavi tkzv. “savremenih bolesti”. Sve novije bolesti od kojih pati savremeno društvo više su posledica urbanog načina života, naše ishrane i stresa. Samim tim sve je više teorija o alternativnom lečenju gde se težište lečenja usmerava na promenu životnih navika i načina ishrane. Pogrešno bi bilo tumačiti alternativu kao svojevrsni modni hir jer danas lternativa postaje prava nauka. Zato je poželjno da budete u toku sa vremenom i imate prave informacije uz sebe. Zdrava hrana, zdrava priroda, zdrava tehnika pa zašto da ne i – zdrava knjiga…

ANTIOKSIDANSI:  ZDRAVA KNJIGA

Kada rešite da uđete u preventivu ili borbu sa teškim bolestima biće potrebno načiniti odrđene promene u svom životu. Na stranicama sajta Antioksidans mi smo već naveli kakve bi te promene trebale biti ali ne bi bilo naodmet da malo poradite na svom obrazovanju, što se tiče alternative. Zato će biti neophodno da se edukujete na tom planu i za tako nešto biće potrebno potražiti adekvatnu literaturu. Na tržištu postoji solidna ponuda knjiga koje obrađuju ovu temu tako da uz malo traganja možete doći do dobrih naslova. Ono što bi mi izdvojili jeste npr “Kineska studija” dr Kolina Kembela, zatim tu je pisan Helmut Wandmaker, Ričard Šulc i još mnogi drugi… Međutim postoje tu još mnogo drugih naslova koje bi trebalo pročitati. Za tako nešto pripremili smo rubriku “Zdrava knjiga” koja će se baviti ponudom knjiga iz oblasti alternative i alternativne medicine.

Na ovom sajtu vi možete pronaći dosta informacija ali, svakako bi vam ipak preporučili dodatnu edukaciju kroz ovu vrstu literature. “Zdrava knjiga” namenjena je svima onima koji žele da se bolje upoznaju sa temom alternative, zdravlja i ishrane. U ovom delu predstavićemo vam knjige koje proučavaju ovu temu.  Oni koji se pak bave distribucijom i prodajom knjiga na ovoj stranici mogu oglasiti svoju ponudu. U toku je akcija prijavljivanja upis podataka. Požurite dok akcija traje.

U toku je akcija prijavljivanja na mapu i upis podataka. U ovom delu možete postaviti link prema vašoj knjižari, facebook stranici ili e-shopu.

Ukoliko se bavite prodajom knjiga iz ove oblasti, na ovoj stranici možemo postaviti link prema vašem shop sajtu ili facebook stranici. Ikona sive kućice može biti vaš link i vaša ponuda ove vrste literature onima kojima je ona najpotrebnija: svima koji žele učiniti nešto dobro za svoje zdravlje.

Knjižare i prodavci knjiga javite i predstavite svoju ponudu.

ZDRAVA KNJIGA PRUŽIĆE VAM INFORMACIJE O KNJIGAMA IZ OBLASTI ALTERNATIVE. NAJNOVIJE KNJIGE IZ SVETA ALTERNATIVE. INFORMIŠITE SE IZ PROVERENIH NAUČNIH IZVORA.

Comments are closed.