Zdrava hrana – Srbija

Oni koji reše da deluju preventivno ili pak bolest leče alternativom zdrava hrana jeste jedan od osnovnih faktora izlečenja. Budući da je asortiman zdrave hrane poprilično širok pojam, kupac može imati problema u pronalaženju željene i kvalitetne ponude. Ova rubrika koristiće kupcu kako bi na jednom mestu pronašao artikle koji ga interesuju a sa druge strane dobavljačima robe kako bi svoju ponudu približili kupcu. Zato i pozivamo sve prodavce zdrave hrane da se jave AX timu radi evidencije na mapi zdrave hrane. Zbog promocije sajta još neko vreme ćemo besplatno obljavljivati linkove na mapi ( Zdrava hrana – Srbija ). Požurite i iskoristite promo period…

Zdrava hrana Srbija ponuda zdrave hrane prodaja alternativa

ANTIOKSIDANSI:  ZDRAVA HRANA

Osnova lečenja savremenih bolesti po antioksidansu jeste promena životnih navika a pre svega ishrane. Ishrana postaje jedno od osnovnih oružja u brobi sa bolestima. Antioksidans polazi od činjenice da je većina ovih bolesti posledica nepravilne i toksične ishrane i zato ako rešimo da delujemo protiv bolesti biće neophodno promeniti ishranu. Ishrana mora biti biljnog karaktera, organskog tipa i po mogućstvu sirova. Sirova biljna hrana bogata je enzimima koji skoro u potpunosti stradaju pri termičkim obradama a to je razlog zašto insistiramo na sirovoj biljnoj hrani. Ovde podrazumevemo prvenstveno upotrebu povrća a onda i voća, zatim orašastih i semenkastih proizvoda. Da bi ste postigli bogatstvo nutrijenata moraćete da kombinujete biljne sastojke raznih izvora. Ova mapa podrazumeva ponudu zdrave hrane isključivo biljnog tipa tako da na ovim mapama nećete naći ponudu životinjskih namirnica.

Kada kupujete biljnu hranu insistiramo da hrana bude od proverenih dobavljača kako bi ste izbegli opasnost toksina, pesticida i fungicida. Najbolje bi bilo kada bi ste mogli da hranu samu proizvodite u svojoj baštici i to je moguće bar što se tiče povrća i delom voća ali će biti malo teže da proizvedete artikle tipa lan, susam, badem i sličnih stvari. Za tako nešto biće potrebno da angažujete svoje lokalne dobavljače ili internet online šopove. Kako bi smo vam olakšali nabavku zdrave hrane u ovom delu prdstavićemo neke od bitnijih ponuđača ove vrste robe.

A što se tiče ponude artikala zdrave hrane, ukoliko se vi bavite prodajom ove robe, pozivamo vas da se javite našem marketing odeljenju kako bi vašu ponudu uvrstili na mapi zdrave hrane. Na taj način antioksidans želi približiti ponudu zdrave hrane potrošačima i na jednom mestu objedini ponudu i tražnju. Dakle, proizvođači i prodavci zdrave hrane javite nam se i predstavite svoju ponudu tržištu zdrave hrane.

Nadamo se da ćemo uspeti u svojoj nameri edukacije stanovništva u pogledu zdrave ishrane i isto tako popularizaciji onog dela privrede koji se bavi poslovima zdrave ishrane.

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

U toku je akcija prijavljivanja na mapu i upis podataka. Požurite dok akcija traje.

       

Iskoristite AX shop za prodaju svoje robe. Ukoliko već imate svoj sajt ili prodavnicu kontaktirajte nas i postavićemo link prema njemu na mapi zdrave hrane i u shoping zoni. Svaka od ovih ikonica lokala može postati link prema vašem šopu ili sajtu kao neka vrsta “quick-link” ponude. Na mapi će se naći zbirna ponuda ponuđača zdrave hrane a u shoping zoni biće postavljen vaš link izdvojen iz grupne ponude na mapi. Pogledajte primer “Fornatura” linka u shoping zoni.

ZDRAVA HRANA SRBIJA – – PRODAJA – PONUDA ZDRAVE HRANE -ALTERNATIVA

Comments are closed