NEGATIVA (-)

Verovatno da niste ni svesni u kako otrovnom okruženju živite. Svuda oko vas nalaze se toksini najrazličitijih vrsta. Vaše kupatilo, vaša kuhinja, stan, radno mesto sve više nalikuje trovačnici – pre nego li zdravoj sredini. Kozmetička sredstva, sapuni, šamponi, kreme, kuhinja, namirnice, hrana, pa čak i građevinski objekti, radno okruženje, rasveta.. sve ove stavke postaju jedan faktor više koji pomaže toksikaciju vašeg tela. Hemikalije u kozmetičkim sredstvima, aditivi u hrani, toksične farbe i građevinski materijali, neonska rasveta sa živom, toneri za štampače, wifi i mobilno zračenje… sve su to pojedinačni faktori koji dodaju toksikaciji vašeg tela. Kada sve ove toksine saberete sa količinom i brojem godina u kojima ste ih konzumirali, dobro je da ste još uvek živi…

NEGATIVA

 

Uzroci tumorskih bolesti generalno se znaju, možda više naslućuju, ali nekako se stidljivo govori o tome. Sva energija se usmerava na način lečenja: da ili ne hemoterapija, teški lekovi, možda  hiruški zahvati, čelični ili gama nož, skeneri…Čamac propusta vodu a mi ulažemo ogromnu energiju u pronalasku najbolje kofe kojom ćemo tu vodu izbacivati iz čamca. Onda sledi tehnološko usavršavanje – digitalna kofa, 3D, 4D, kompjuterizovana, gama kofa….ali nekim razlogom nikako da spomenemo tu rupu kroz koju voda ulazi a ako je i spomenemo onda je to nekako neobaveno, usput….  Mogućnosti oboljevanja sve su veće, sve su bliže, maltene u komšiluku… i svi se nekako nadamo da ćemo izbeći metak u tom ruskom ruletu. Ali neke stvari, sutacije i navike kao da imaju moć da prizovu lošu sudbinu koju uporno želimo da izbegnemo. Da li će se metak naći u cevi ili ne zavisiće od činjenice koliko smo duboko zašli u negativu. Smatrajte da se taj metak puni stavkama negative koje u ovom sluačaju mogu odigrati ulogu baruta. Koje su to stavke pogledajte u rubrici – NEGATIVA.

Rubrika negativa imaće ulogu da vam ukaže koji su to negativni faktori koji mogu smetati vašem zdravlju. Da bi ste se zaštitili od takvih stvari jednostavno ih morate prepoznati a mi ćemo ih u rubici “negativa” predstaviti. Verovatno da izbegavanje jednog od ovih negativnih faktora neće u mnogome popraviti vašu zdravstvenu poziciju ali kada izbacite više njih to će već biti značajan korak u vašoj borbi za bolje zdravlje.

Čemu sve to? Ako želite da pobedite tešku bolest neće biti dovoljno samo da ubacite nešto u svoje živote. Vrlo bitna stavka jeste i to šta ćete da izbacite a rubrika “negativa” će vam pomoći u tome.

 

Comments are closed.