Cenovnik AX – Antioksidans

Osnovni prioritet ovog sajta jeste informisanje stanovništva o teškim hroničnim bolestima kao i o alternativnim metodama lečenja i prevencije istih. Budući da se alternativno lečenje bolesti zasniva na aktivnoj upotrebi zdrave organske hrane, prirodne kozmetike, blendera, sokovnika itd… odlučili smo da ponudu alternative grupišemo na jednom mestu kako bi kupcima maksimalno olakšali nabavku a dobavljačima plasman ove vrste robe i usluga.    (Cenovnik AX – Antioksidans)…

Cenovnik AX - Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, autoimunih oboljenja alernativom i zdravom hranom. Reklamirajte se na www.antioksidans.com.

CENOVNIK AX – ANTIOKSIDANS

Komercijalni blok ovog sajta nalazi se u rubrici “AX shop“. U tom bloku mogu se reklamirati svi oni koji na bilo koji način imaju ponudu vezanu za zdrav život i lečenje alternativom.  Koje vrste marketinga vam stoje na raspolaganju?

  • AX SHOP MAPE

Shodno tome definisali smo tematske mape na kojima se možete reklamirati a na raspolaganju Vam stoje: zdrava hrana, organska proizvodnja, zdravo bilje, zdrava priroda, zdrava medicina, zdrava tehnika, zdrava knjiga mape.

U zavisnosti od vrste vaše delatnosti na priloženim mapama postavićemo link koji vodi ka vašem sajtu, facebook ili drugoj stranici ili u krajnjem slučaju možemo postaviti samo Vaše kontakt podatke. Na mapi se može precizno locirati Vaša lokacija što je veoma korisno ako želite da vaše mušterije vide gde se tačno nalazite u gradu.

 

  • Cena postavljanja linka na mapi iznosi 200 dinara mesečno (plaća se na godišnjem nivou)

 

  • AX SHOPING ZONE

U prostoru ispod konkretne mape nalazi se drugi reklamni blok ili “SHOPING ZONE”. U ovom delu možete postaviti link prema vašoj internet prodavnici, sajtu ili nekom drugom web sadržaju. Svaka tematska mapa sadrži svoj shoping centar blok u kome se postavljaju linkovi prema online sadržajima koji odgovaraju toj tematskoj mapi. (npr. na mapi “ZDRAVO BILJE” mogu se postavljati samo linkovi koji vode prema sajtovima ili online prodavnicama zdravog bilja).

  • Cena linka u AX SHOPING ZONE bloku iznosi 200 dinara mesečno (plaća se na godišnjem nivou).

 

  • AX BANER

Klasičan način web reklamiranja putem banera. Na AX stranicama možete postaviti svoj baner. Baneri su smešteni uglavnom na desnoj strani stranice i linkovani su prema vašem sadržaju na internetu, facebooku-u ili drugim društvenim mrežama.

 

Cenovnik AX - Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, autoimunih oboljenja alernativom i zdravom hranom. Reklamirajte se na www.antioksidans.com.

AX Baner nalazi se na svim stranicama sa AX sajta osim na meni – stranicama. Svi posetioci Antioksidans sajta videće vaš baner pri otvaranju bilo koje stranice. Tehnički, baneri se rade na dvostranom principu sličica koje se menjaju prelaskom miša preko banera. Funkcionisanje banera možete pogledati na bilo kojoj AX stranici.

Svi zakupi banera plaćaju se na godišnjem nivou, unapred. Dizajn banera uračunat je u cenu osim ukoliko se radi o specifičnim (težim), grafičkim zahtevima. Ukoliko želite da baner odradite samostalno biće potrebno da nam dostavite dve sličice u rezoluciji 210x80px.

Cena reklamiranja baner linkom:

  • 300 din. mesečno

KONTAKTIRAJTE NAŠ TIM:

 

[contact-form-7 id=”6807″ title=”AX_contactform”]

 

CENOVNIK AX – ANTIOKSIDANS. LEČENJE RAKA, TUMORA, KANCERA, AUTOIMUNIH OBOLJENJA ALERNATIVOM I ZDRAVOM HRANOM. REKLAMIRAJTE SE NA WWW.ANTIOKSIDANS.COM.

Comments are closed.