Zdravi turizam – priroda pomaže zdravlju

Na stranici priroda leči bolesti, u rubrici pozitiva, definisali smo neke osnovne veze prirode i zdravlja. Kada govorimo o preventivi i lečenju teških bolesti uz pomoć sirove hrane, puni efekat pozitivnog dejstva dobija se sinergijom svih faktora od kojih priroda predstavlja bitan deo. Koristeći snagu prirode Vi faktički dobijate podršku, tj.vetar u leđa. Zato, ukoliko imate problema sa teškim i hroničnim bolestima bilo bi poželjno da u pored ishrane utičete i na ostale životne navike. A kako bi ste lakše odabrali lokacije za Vaš susret sa prirodom, stranica “Zdrava priroda leči bolesti” pomoći će Vam u tome…

 

ANTIOKSIDANSI:  ZDRAVI TURIZAM – PRIRODA POMAŽE ZDRAVLJU

 

Na ovoj stranici grupisaćemo ponude zdravstvenog ugostiteljstva, banja, etno turizma, pružanje raznih usluga i tretmana, smeštaja i veganske ishrane koji angažuju prirodne faktore u funkciji izlečenja teških bolesti. Zašto ovo smatramo bitnim? Promena ishrane i životnih navika jesu dobri koraci ka ozdravljenju ali ono što bolesnog čoveka definiše kao takvog često je ta njegova odvojenost od prirode, ne samo ishranom i ponašenjem, već jednostavno i njegovim fizičkim odsustvom iz nje. Zato je potrebno izvršiti sve promene o kojima smo prethodno pričali ali isto tako vi morate povećati vaše prisustvo u prirodi i to vam neće zameniti nikakakav preparat, suplement ili uređaj. Hrana, vitamini, sokovnici, sve je to lepo ali gde je tu sunce, zdrav vazduh, prirodna klima, šume, livade i priroda? Ponekad priroda deluje bolje nego bilo koja laboratorija. Ovde se ne radi samo o boljitku u fizičkom zdravlju ljudi već i na sve veći nagomilani stres u ljudima. Ništa tako ne smiruje duh nervoznog čoveka kao boravak u prirodi, okruženost šumama, prirodnim lepotama i lekovitošću.

Za one koji nude usluge u ovom delu, važi ista poruka: kontaktirajte nas kako bi Vas označili na mapi. Predstavite svoju ponudu alternativi. Ukoliko ste vlasnik nekog od turističkih objekata preporučujemo Vam da izradite virtuelnu turu svog objekta u 360 stepeni. Ukoliko ste to već odradili postavićemo linkove prema njoj na našoj mapi a ukoliko niste virtuelnu turu može odraditi i naša ekipa…

Zdrava priroda leči bolesti - Boravak u prirodi bitan je faktor za ozdravljenje. Pored promena ishrane česti boravci u prirodi ubrzavaće proces izlečenja.

 

U toku je akcija prijavljivanja na mapu i upis podataka. Požurite dok akcija traje.

      

ZDRAVA PRIRODA LEČI BOLESTI – BORAVAK U PRIRODI BITAN JE FAKTOR ZA OZDRAVLJENJE. PORED PROMENA ISHRANE ČESTI BORAVCI U PRIRODI UBRZAVAĆE PROCES IZLEČENJA.

Comments are closed.