AX Video – Zdravlje i ishrana

AX VIDEO – ZDRAVLJE I ISHRANA

U poslednje vreme primetićete da doduše vrlo polako ali sigurno dolazi do proboja informacija o ulozi zdrave ishrane i njenog uticaja na vaše zdravlje. Također sve je više naučnih studiji koje dokazuje vezu između ishrane i pojave savremenih hroničnih bolesti poput tumorskih, dijabetesa, kardiovaskularnih, neuro degenerativnih, alergija, artritisa i sl.

Mada smo o tumorskim bolestima, dijabetesu i kardio bolestima formirali posebne video blokove, materijal koji se ovde objavljuje ima univerzalnu primenu tj. primenljiv je na sve bolesti koje smo pomenuli ali i na one druge koje nemamo posebno izdvojenih, poput alergija, artritisa, alchajmera itde. To znači da ukoliko želite da pobedite ove savremene bolesti biće poželjno da pogledate prvo informacije u ovom video bloku a onda se možete dodatno i prezicno informisati u specifičnim video blokovima poput onog tumorskog, dijabetes itd.

Video blok “zdravlje i ishrana” sadržaće pretežno dokumentarne filmove i informacije vezano za način ishrane i njenom uticaju na naše sveopšte zdravlje. Kakva je današnja ishrana, kakva bi ona trebala biti, gde grešimo? Ukoliko više povedete računa o svojoj ishrani i veći deo ovih saveta sprovedete u delo, možemo reći da ste na dobrom putu da sačuvate svoje zdravlje i zdravlje svojih najbližih a to je veoma bitna stvar u današnje vreme. Naime, pravi efekti industrijalizacije tek su u pojavi i nalazimo se na početku jedne etape epidemijskog rasta bolesti. Tumorske bolesti već pokazuju svoje lice, dijabetes postaje sveopšta epidemija u svetu, srčane bolesti su ubica broj 1. Pretpostavlja se da će u budućnosti svaka treća smrt biti kardiovaskularne prirode.

Kako bi sebe i svoju porodicu zaštitili od ovakvih pošasti biće potrebno da već sada formirate neke navike u ishrani jer kada problemi budu u svoj zenitu nećete imate prostora za manevrisanje.

U ovim video zapisima možete pronaći dosta korisnih informacija koje mogu pomoći svima koji žele preventirati ali i lečiti teške hronične bolesti. Svaki video zapis sadrži i link stranice sa koje je preuzet. Pogledajte obavezno ove filmove jer bez ovih informacije nećete moći kvalitetno i trajno da rešite zdravstveni problem.

Comments are closed.