AX Video – Pozitiva

AX VIDEO – POZITIVA

Lečenje savremenih bolesti kao što su tumori i rak, srčana oboljenja, osteoporoza, dijabetes, artritis i ostale bolesti velikim delom zavisi od promena životnih navika i načina ishrane. Prekid toksikacije vašeg tela zahtevaće od vas da napustite stare životne navike ali ako nešto izbacite iz svog života u tom delu javiće se praznina.

Pitanje koje se nameće jeste šta ubaciti u tu prazninu a da opet ne uđemo u vrzino kolo? Umesto loših navika i loše hrane predstoji nam prihvatanje njihovih suprotnosti: dobrih navika i dobre hrane. Šta pod time podrazumevamo? Ovde prvenstveno mislimo na povećanju fizičku aktivnost, duže boravke u prirodi, više sna, manje stresa, ishranu zasnovanu na sirovom voću i povrću (koliko god je to moguće), celovitim žitaricama i semenkama. U rubrici “Pozitiva” trudićemo se da obuhvatimo što je moguće više tih malih pozitivnih stvari koje sklopljene u celinu daju snažan podsticaj našem zdravlju, kako preventivi tako i izlečenju bolesti. Ovde je vrlo bitno shvatiti da nije dovoljno samo izbaciti loše stvari iz života ili zadržati one loše a dodati nove, dobre. Poenta je izbaciti loše (a njih smo objasnili u rubrici “negativa”) i ubacirti one dobre (a njih možete pronaći u rubrici “pozitiva”. Kada to budete učinili onda možete reći da ste napravili značajan korak u borbi za bolji i kvalitetniji život…

Pitanje koje ćemo u startu rešavati jeste da li je čovek biljojed, mesojed, svaštojed ili nešto drugo? Da bi ste odgovorili na ovo pitanje prvo morate isključiti subjektivne i kulturološke faktore a uzeti u obzir prirodne faktore i činjenice – a svi oni svedoče u korist biljne hrane. Zato će i svi saveti na ovom sajtu uglavnom zasnivati na upotrebi biljne ishrane kao bitnog faktora izlečenja i borbe sa bolestima. U rubrici “herbarijum” opisaćemo neke od biljaka koje smatramo ključnim u našoj ishrani i koje su direktno povezane sa lečenjem i prevencijom bolesti. Ono što će svakako koristiti vašoj veganskoj kuhinji jesu i tehnička pomagala poput blendera, sokovnika, dehidratora i sl. pa ćemo se posebno pozabaviti i tom temom. Oni koji imaju problema sa tumorskim oboljenjim, rakom i sl. oboljenjima, upotreba sokovnika biće nezaobilazna stavka ukoliko žele da praktikuju Gersonov program izlečenja.

U ovim video zapisima možete pronaći dosta korisnih informacija koje mogu pomoći svima koji žele preventirati ali i lečiti teške hronične bolesti. Svaki video zapis sadrži i link stranice sa koje je preuzet. Pogledajte obavezno ove filmove jer bez ovih informacije nećete moći kvalitetno i trajno da rešite zdravstveni problem.

Comments are closed.