AX Video – Negativa

AX VIDEO – NEGATIVA

 

Kao što smo već napomenuli, preventiva i lečenje teških bolesti poput tumorarakasrčanih bolesti, osteoporoze, dijabetesa i sl. nije moguće bez adekvatnih promena u načinu ishrane i životnim navikama. Ukoliko želite da izbegnete ili izlečite neke od takvih bolesti moraćete da ukinete faktore koji dovode do njih. Moraćete obavezno da prekinete sa lošim navikama, pušenjem, alkoholom, da maksimalno redukujete masnoće u ishrani, meso, mleko, jaja, ukratko – namirnice životinjskog porekla kao i da izbacite brojne loše navike iz svog života. Rubrika “Negativa” pomoći će vam u tome…

 

U ovoj rubrici obradili smo većinu poznatih “negativca” poput šećera, aflatoksina, msg-a, fluora, pesticida i ostalih toksina. Poenta eliminacije negative svodi se na činjenicu da ukoliko želite da se lečite ili prevenirate teške, hronične bolesti, to nećete moći ako i dalje toksikujete svoje telo. Preopterećenost toksinima glavni je razlog posustajanja imunog sistema i samim tim provlačenja raznoraznih pošasti kroz redove odbrane. Da bi se uspešno sprečila tumorska i sl. oboljenja vaš imuni sistem moraće da radi precizno i naporno a to podrazumeva prestanak dalje toksikacije organizma. Kada sprečite dalje trovanje organizam će otpočeti “samočišćenje” koje vi možete dodatno pomoći adekvatnom ishranom. Jednom kada “očistite kuću” bolest će izgubiti svoje prirodno okruženje a vi ćete postati zdraviji. Koji su to negativni faktori u našem životu pogledajte u video rubrici “Negativa”. Kada budete savladali negativu i kada izbacite iz svog života sve te loše stvari, prazninu koja onda nastane popunićete artiklima “pozitive”. Za tu svrhu pripremili smo vam poseban video blok koji se zove “pozitiva”. Stavke negative su vrlo brojne u današnje vreme a kreću se od loših prehrambenih artikala, garderobe i kućne hemije pa sve do prevelike konzumacije lekova i stresnog brzog ritma života.

U ovim video zapisima možete pronaći dosta korisnih informacija koje mogu pomoći svima koji žele preventirati ali i lečiti teške bolesti. Svaki video zapis sadrži i link stranice sa koje je preuzet. Pogledajte obavezno ove filmove jer bez ovih informacije nećete moći kvalitetno i trajno da rešite zdravstveni problem.

Comments are closed.