AOX FACEBOOK COMMUNITY ANTIOKSIDANS

Antioksidans je svoju akciju edukacije stanovništva u pogledu zdravih navika i ishrane otpočeo i na Facebook-u gde smo oformili svoju grupu i stranicu. Na ovoj stranici (Aox facebook community antioksidans)  objavljivaćemo sve vaše objave u okviru Facebook grupe – “Lek postoji” čime želimo popularizovati grupu i razlog njenog postojanja.

AOX FACEBOOK COMMUNITY ANTIOKSIDANS – FACEBOOK GROUP – LEK POSTOJI

 

Kao što ste i sami mogli da uočite, u toku je borba sa masom “savremenih” bolesti i www.antioksidans.com je već otpočeo ozbiljnu kampanju informisanja stanovništva. Verovatno svako od vas ima dodira sa ovim problemima jer skoro da više nema nikoga ko u bližoj ili daljoj porodici ili među prijateljima nema nekog koji nema neko od ovih ozbiljnijih oboljenja ili hiruški zahvat bilo koje vrste. Ranije su pojave teških bolesti i operacije bile tek retki slučajevi i mogli smo ih nabrojati na prstima jedne ruke a danas to već postaje masovna i uobičajena pojava. Gotovo svakodnevno čujemo informacije o bolestima u svom komšiliku, okruženju, gradu. Bolnice su prepune pacijenata i očigledno je da u smislu preventive, a sve češće i kod lečenja, medicina počinje da posustaje u borbi sa ovakvim bolestima. Naša ekipa i naša grupa na itnternetu kreće u edukaciju i informisanje stanovništva o ovoj temi.

Mi se trudimo da na svoj način pomognemo ljudima u problemu sistematizovanjem i obradom informacija na ovom sajtu ali ovo je ipak posao za veću ekipu.

AOX facebook community antioksidans - lečenje teških bolesti alternativom i sirovom hranom. Tumor, kancer, dijabetes, kardio i autoimune bolesti.

Šta možete Vi učiniti?

Vrlo verovatno je da svi vi u svojim facebook listama imate prijatelje koji imaju hronične zdravstvene probleme. Sa druge strane mi ovde nudimo informacije koje mnogima mogu spasiti život ali ne možemo dopreti do svakog od njih jer informacija je mnogo ali je dezinformacija još više. Bila bi velika pomoć kada biste vi svojim prijateljima prosledili link naše facebook stranice “Antioksidans.com” ili naše grupe “Antioksidans – Lek postoji“. Ukoliko naše prisustvo na facebook-u učinimo jakim olakšaćemo mnogim ljudima pristup pravim informacijama i pomoći njihovu borbu sa bolestima.

Svakome kome ste poslali link to može značiti njegov spas. Taj čin ne zahteva nikakav napor ili trošak. Potrebna vam je samo malo dobre volje i nekoliko klikova mišem. Jednostavno pošaljite mejlom ili fejsbukom link naše stranice ili grupe nekome od vaših prijatelja sa liste ili jednostavno ubacite u grupu prijatelja kojem je potrebna pomoć alternative u zdravstvu. Ova zajednica ne funkcioniše samo sa ljudima koji imaju konkretne probleme već i sa svima onima koji žele da deluju preventivno u trenutku kada pošasti napreduju, latentni period uranijuma  se intenzivira a otrovi vrebaju na svakom koraku. Na donjem linku možete pogledati kako Antioksidans community izgleda na facebook-u. Pridužite nam se!

Facebook group ANTIOKSIDANS – LEK POSTOJI

Adresa naše grupe “Antioksidans – Lek postoji” na facebook-u je: https://www.facebook.com/groups/lekpostoji/

 

Svaki vaš “like”, “share” ili bilo kakva promocija stranice biće nam od velike pomoći. Unapred se zahvaljujemo.

AOX FACEBOOK COMMUNITY ANTIOKSIDANS – LEČENJE TEŠKIH BOLESTI ALTERNATIVOM I SIROVOM HRANOM. TUMOR, KANCER, DIJABETES, KARDIO I AUTOIMUNE BOLESTI.

Comments are closed.