Hemija u službi eugenike

Hemijska sredstva predstavljaju udarno oružje eugeničara. U tu svrhu koristi se zaprašivanje sa neba (tkzv. chemtralis), fluor, BPA agensi, kozmetika, kućna hemija i još mnogo toga. Eugenika funkcioniše kao dobro uigrani simfonijski orkestar i vrlo precizno sinhronizuje svoje aktivnosti u depopulaciji stanoviništva a hemija tu predstavlja vrlo bitan instrument. Hemija u službi eugenike…

Hemija u službi eugenike - fluor, chemtrails, aditvi i ostala hemija... Eugenika sve više pribegava upotrebi saveremenih hemijskih i tehničkih sredstava.

HEMIJA U SLUŽBI EUGENIKE

 

Kućna hemija, kozmetika i otrovi predstavljaju drugog jahača eugeničara – kažu njeni protivnici. Na primer, u ime naroda treba preduzeti sve kako bi se očuvalo zdravlje zuba jedne nacije a kao rešenje preporučuje se što veća količine fluora u pastama za zube kao i u vodi za piće.  Iako je dokazano da zemlje koje najviše koriste fluor imaju katastrofalno stanje zuba, dobre namere nadjačale su ovu činjenicu.  Da podsetimo: fluor se, kao elemenat sedme grupe periodnog sistema, vrlo uspešno koristio kao bojni otrov u I svetskom ratu (kao i njegov kolega iz iste grupe pod imenom hlor). Flour je takođe našao svoju primenu i u II svetskom ratu, u koncentracionim logorima, gde je davan zatvorenicima kroz vodu za piće. U malim količinama on se koristio kao neka vrsta depresiva koja ubija energiju u čoveku pa on gubi volju za bekstvom. Na taj način smanjen je broj stražara po logorima jer je volja za bekstvom bila dosta slaba. Danas fluor može poslužiti npr. da naciju pretvorite u ovce ili zombije koje će mirno tolerisati sve skandale i kriminal svoje političke elite. Da li vam ovo deluje poznato?

Verovatno se zbog toga voda za piće u Americi fluoriše ali je zvanična izjava ipak da se to čini radi zaštite zuba. Mi u Srbiji fluor ne pijemo (bar se nadam) ali ga zato konzumiramo u pastama za zube.  Ali u zadnje vreme primećuje se i blago buđenje svesti po pitanju fluora. Kad smo već kod zuba i živa je jedan od najopasnijih otrova ali to nije problem da se ona ugraduje u amalgamske plombe kao i u nove štedljive sijalice koje vrlo često popuste, zacrne se i pregore, dok živina para puni našu kuću. Stare sijalice se inače prestaju proizvoditi pa na kraju hoćeš-nećeš ipak moraš uzeti ove živine. Led rasveta je možda ok ali joj je cena za sada visoka.

Plastika je prepuna agensom koji je poznat kao bisfenol A i glavni je osumnjičeni za izazivanje steriliteta. A ta ista plastika koristi se za proizvodnju većine plastične ambalaže za bezalkoholna pića pa čak i dečije flašice za mleko. Sa druge strane naša kupatila prevorila su se u male hemijske laboratorije i hemijska minska polja s obzirom na količinu hemikalija koje tu orbitiraju: sodium lauril sulfat, tetrasodium EDTA, Methyl-iso-thiazo-linone… Veliki broj ovih hemikalija povezan je sa rakom, astom, ekcemima, oštećenjem nervnog i reproduktivnog sistema… Svaki od proizvoda koje koristimo za higijenu sadrži minimum 10-tak opasnih hemikalija. Normalno, nisu sve hemikalije opasne ali većina njih jesu i uglavnom pripadaju kancerogenim materijama ili onim koji remete reproduktivni sistem. Tako vremenom one ostvaruju svoj efekat u mortalitetu i negativnom priraštaju stanovništva. Verovatno ste i primetili da u poslednje vreme sve više parova imaju problema sa začećem dece. Ali, očigledno najveća količina hemije koja pada na nas je ona sa neba a radi se o zaprašivanju aerosolima…

 

Chemtrails (zaprašivanje) u službi eugenike

 

U ovom hemijskom ratu udarnu snagu predstavlja tkzv. “chemtrails“. Svakodnevno možete videti avione koji nas nadleću i zaprašuju oksidima metala, prvenstveno aluminijumom. Ovo zaprašivanje vrše najjače svetske sile. Oni otvoreno priznaju da zaprašivanje sprovode ali radi kontrole globalnog zagrevanja. Doduše, ovde se javlja jedan problem. Izacivanjem metalnih oksida zemljište se truje i postaje sve kiselije pa je sve teže normalno uzgajati biljke. Zato svakodnevno raste upotreba veštačkih đubriva i pesticida. Sa druge strane Monsanto i druge GMO firme nude nova rešenja u ishrani: GMO seme koje je otporno na kisele kiše. Slučajnost? U isto vreme dolazi i do neprirodnih promena klime, naglih promena temperature, poplava i suša. Pouzdani izvori tvrde da pomenuti oksidi metala u atmosferi služe kao meta za gađanje H.A.A.R.P-om čime se postižu efekti geoinženjeringa tj. planske promene klime radi uticaja na poljoprivrednu proizvodnju. Sve bi to bilo lepo da se to radi na korist nečije proizvodnje ali sve je više dokaza da to pre ide na štetu i uništavanje organske proizvodnje. Sa druge strane svi ti toksini koji se izbacuju iz aviona padaju na nas i mi ih udišemo. Rezultat toga je drastično uvećanje  respiratornih bolesti i astme, alchajmera – koga obično prati uvećano prisustvo aluminijuma kao i raznoraznih alergija. Ovo sa alergijama drastično poboljšava prodaju antialergena dok se sva krivica prebacuje na dežurnog krivca – ambroziju.

Povezane teme:

 

POGLEDAJTE VIDEO ZAPISE NA TEMU: U IME NARODA, DEPOPULACIJA, EUGENIKA, CODEX ALIMENTARIUS

Comments are closed.