Donacija

 

    

Donacija – pomognite naš rad

 

Antioksidans (AX) je zamišljen kao zdravstveni projekat usmeren na opšte dobro, na pokušaj da se deluje kako preventivno tako i kao mogućnost lečenja za sve one koji se nalaze u teškim zdravstvenim problemima. Kada se jave takvi problemi, priča je obično ista: lečenje je skupo, novca nema, novac se sakuplja humanitarnim akcijama, SMS porukama, donacijama ili na stotinu drugih načina – i to je svakako jedan human i plemenit čin. Ali, bolesti je sve više, pacijenata je sve veći broj, sve je teže prikupiti sredstva. Kome ‘ćemo prvo usmeriti pomoć? Možemo li reći – tebi može, tebi ne može?! Negde ćemo svakako pogrešiti.

AX smatra da se rešenje problema ne može tražiti samo u pravcu sakupljanja novca za medicinske usluge, za medicinu koja na taj način postaje komercijalni igrač koji, kao i svaka druga firma koja posluje komercijalno, postaje nezainteresovana za bilo kakve poteze koji će umanjiti profit a imati dobro zdravlje svakako znači manji profit. Boreći se za zdravlje, nekako smo se svi mi pretvorili u sakupljače novca koji pune farmacijske džepove. Ali, sumorna zdravstvena statistika govori nam da ovakva vrsta razmišljanja neće rešiti problem. Ax smatra da se edukacijom stanovništva, promenama u pogledu ishrane, navika, jačanja duhovnog bića, može spasiti daleko više ljudi nego svim SMS-ovima, koncertima i humanitarnim akcijama zajedno (uz dužno poštovanje svakom plemenitom činu). U tom delu AX pokreće sveopštu akciju usmerenu na opšte dobro i spas svih onih koji žele delovati preventivno ili pobediti teške bolesti i svakako akciju koja će uliti nadu svima onima koji u ovoj komercijalnoj utakmici počinju polako da je gube.

AX takođe nije imun na komercijalu iako je na svaki način pokušavamo zaobići. U osnovi ovog projekta stoji humana misija ali se ta misija sukobljava sa interesima većeg dela raznih industrija. S obzirom da od velikog dela te industrije ne možemo očekivati nikakvu pomoć (jer niko neće raditi protiv svog interesa) ovom prilikom pitaćemo za pomoć sve one koji su u stanju da pomognu ovaj projekat na bilo koji način. Ukoliko se bavite nekom vrstom proizvodnje, trgovine ili usluga koje možemo svrstati u “zdrave” i koje se uklapaju u koncepciju ovog projekta, svako vaše oglašavanje na ovom sajtu smatraćemo kao pomoć ovom projektu. Sa druge strane ukoliko možete da finansijski pomognete ovaj projekat možete to učiniti trenutno preko našeg paypal računa. Svaku vašu pomoć iskoristićemo da ojačamo ovaj projekat, da podignemo nivo edukacije i da delujemo na što širem planu. Unapred se zahvaljujemo svakoj pomoći.

 

 

Comments are closed.