Cenovnik AX – Antioksidans

Osnovni prioritet ovog sajta jeste informisanje stanovništva o teškim hroničnim bolestima kao i o alternativnim metodama lečenja i prevencije istih. Budući da se alternativno lečenje bolesti zasniva na aktivnoj upotrebi zdrave organske hrane, prirodne kozmetike, blendera, sokovnika itd… odlučili smo da ponudu alternative grupišemo na jednom mestu kako bi kupcima maksimalno olakšali nabavku a dobavljačima plasman ove vrste robe i usluga.    (Cenovnik AX – Antioksidans)…

Cenovnik AX - Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, autoimunih oboljenja alernativom i zdravom hranom. Reklamirajte se na www.antioksidans.com.

CENOVNIK AX – ANTIOKSIDANS

Komercijalni blok ovog sajta nalazi se u rubrici “AX shop“. U tom bloku mogu se reklamirati svi oni koji na bilo koji način imaju ponudu vezanu za zdrav život i lečenje alternativom.  Koje vrste marketinga vam stoje na raspolaganju?

  • AX SHOP MAPE

Shodno tome definisali smo tematske mape na kojima se možete reklamirati a na raspolaganju Vam stoje: zdrava hrana, organska proizvodnja, zdravo bilje, zdrava priroda, zdrava medicina, zdrava tehnika, zdrava knjiga mape.

U zavisnosti od vrste vaše delatnosti na priloženim mapama postavićemo link koji vodi ka vašem sajtu, facebook ili drugoj stranici ili u krajnjem slučaju možemo postaviti samo Vaše kontakt podatke. Na mapi se može precizno locirati Vaša lokacija što je veoma povoljno ako želite da vaše mušterije vide gde se tačno nalazite u gradu.

Ukoliko se radi o linku prema internet prodavnici u našoj izradi onda automatski dobijate besplatan link na mapi. Za sve ostale komintente

  • Cena postavljanja linka na mapi iznosi 200 dinara mesečno (plaća se na godišnjem nivou)

 

  • AX SHOPING ZONE

U prostoru ispod konkretne mape nalazi se drugi reklamni blok ili “SHOPING ZONE”. U ovom delu možete postaviti link prema vašoj internet prodavnici ili sajtu ili nekom drugom web sadržaju. Svaka tematska mapa sadrži svoj shoping centar blok u kome se postavljaju linkovi prema online sadržajima koji odgovaraju toj tematskoj mapi. (npr. na mapi “ZDRAVO BILJE” mogu se postavljati samo linkovi koji vode prema sajtovima ili online prodavnicama zdravog bilja).

Ukoliko se radi o internet prodavnici u našoj izradi onda automatski dobijate besplatan link u ovoj zoni. Za razliku od mape koja prikazuje sve subjekte zajedno – na nivou zemlje, AX SHOPING ZONE pokazuje direktno vaš link (van mape).

  • Cena linka u AX SHOPING ZONE bloku iznosi 200 dinara mesečno (plaća se na godišnjem nivou).

  • AX WEB SHOP – IZNAJMLJIVANJE ONLINE PRODAVNICE

Internet prodavnice privlače sve više interesovanja kao solidno rešenje za plasman robe i usluge. Koja je prednost ovakvih šopova? Ako ste preduzetnik i krećete sa nekim privatnim biznisom u samom startu dočekaće vas visoki troškovi kirije – iznajmljivanje lokala (nekoliko stotina eura mesečno), zatim tu su fiksni troškovi lokala (struja, voda, telefon i sl..), radnik koji će prodavati robu (plata, doprinosi..) a budući da je svaki početak u poslu nosi dosta svojih problema pomenuti troškovi umeju da budu velika prepreka započetom biznisu. Jedno od rešenja ovog problema jesu internet prodavnice.

Primer: Ukoliko ste u alternativi i bavite se nekom delatnošću npr. proizvodnjom domaće kozmetike, sapuna, šampona i sličnih proizvoda umesto klasičnog lokala sada možete iznajmiti svoj shop na sajtu www.antioksidans.com. Prednost internet prodavnice je i u tome što preko nje svoju robu možete prodavati na mnogo širem tržištu (npr. na celoj teritoriji Srbije) za razliku od lokala koji zahteva fizičko prisustvo mušterije i uglavnom funkcioniše samo na njegovoj fizičkoj lokaciji. Sa internet prodavnicom prodaju možete da vršite i od svoje kuće i vaše će biti samo da proveravate mailove i pratite porudžbine. Vaša internet prodavnica postaje vaš dućan i vaše osoblje koje će robu prodavati umesto vas.

 

 

Koja je prednost iznajmljivanja e-shopa? Kada krenete sa klasičnom izradom web prodavnice obično vas sačekaju sledeći troškovi: 1) prvo morate da kupite domen tj. vašu adresu na internetu (www.imesajta) /u proseku 15 eura – plaća se svake godine/ 2) morate da platite hosting prostor tj. provajdera kod koga će vaš sajt biti smešten (u proseku 30 eura /plaća se svake godine/) i 3) morate izraditi sajt-web prodavnicu (u proseku preko 300 eura /plaća se samo pri izradi). 4) Normalno, moraće da imate nekoga ko će taj sajt održavati, ubacivati nove artikle i sl. Sve u svemu oko 350 eura u startu a onda svake godine po 50-tak eura fiksno za trokove domena i hostinga plus trokovi održavanja ali što vam opet dođe  mnogo manje nego kod klasične radnje gde se godišnji trokovi mere u hiljadama eura. Ipak, i ova cifra nije za potcenjivanje – reći će neki. Može li to biti još jeftinije i povoljnije?

Naravno da može! Antioksidans vam nudi besplatnu izradu web šopa u okviru antioksidans domena. Sada ne morate da plaćate inicijalne troškove izrade sajta-prodavnice, ne morate da plaćate domen (www.adresu) jer ćete koristiti poddomen u okviru antioksidans.com sajta (vašafirma.antioksidans.com) a ni hosting jer ćete koristiti besplatan hosting antioksidans.com. Ono što vam ostaje to je mesečna kirija zakupa prodavnice a koja iznosi 1500 dinara mesečno (plaća se na godišnjem nivou). Ovim zakupom ostvarujete pravo i na besplatan link na MAPI AX, AX SHOPING ZONE i BANER reklamu. U cenu zakupa web shop-a uračunato je besplatno ubacivanje početnih do 20 artikala (ubacivanje ostalih artikala vrši se po minimalnim cenama /oko 100-200 din/ zavisno od složenosti i količine). AX prodavnica po defaultu podrazumeva stranicu prodaje robe, stranicu za kontakt kao i uobičajne stranice tipa “vaša korpa”, “porudžbine” i sl. Po želji, kao dodatna usluga moguća je ugradnja bilo koje druge stranice u okviru prodavnice – tipa tekstualnih opisa, saveta, predstavljanje proizvoda i sl.

Ukoliko vam ne odgovara varijanta sa pod-domenom nudimo vam opciju otvaranja vašeg ličnog domena, vašeg ličnog hostinga i izrade sajta sa prodavnicom – ne na principu kirije već u formi standardne izrade ali u tom slučaju se primenjuju pune cene dizajna kao što smo napomenuli u samom početku i plaćanje se vrši jednokratno u punom iznosu. I kod solo varijante web shop-a i kod AX varijante vrlo je bitno raditi na stalnoj promociji sajta jer se sa većom posećenošću sajta šanse za prodaju robe uvećavaju. Prednost antioksidans shop-a je u tome što vi možete koristiti posećenost našeg sajta za svoje potrebe a mi ćemo sa naših stranica dodatno upućivati zainteresovane mušterije na stranicu vašeg shop-a. Takođe antioksidans.com ima konstantno prisustvo na facebook-u, instagramu i ostalim društvenim mrežama, svoju facebook grupu, fb stranicu i web forum preko koga ćemo kanalisati zaintresovane kupce. Inače, sav ovaj posao kod solo varijante vi bi ste morali da radite o svom trošku (SEO optimizacija i promocija).

PRIMER AX WEB SHOP PRODAVNICE

  

  • Cena zakupa AX WEB SHOP prodavnice iznosi 1500 dinara mesečno (plaća se na  godišnjem nivou). Ova cena podrazumeva izradu shopa, hosting, SEO optimizaciju, održavanje, ažuriranje…
  • AX BANER

Klasičan način web reklamiranja putem banera. Na AX stranicama možete postaviti svoj baner. Baneri su smešteni uglavnom na desnoj strani stranice i linkovani su prema vašem sadržaju na internetu, facebooku-u ili drugim društvenim mrežama.

 

Cenovnik AX - Antioksidans. Lečenje raka, tumora, kancera, autoimunih oboljenja alernativom i zdravom hranom. Reklamirajte se na www.antioksidans.com.

AX Baner nalazi se na svim stranicama sa AX sajta osim na meni – stranicama iz estetsko-funkcionalnog razloga. Svi posetioci Antioksidans sajta videće vaš baner pri otvaranju bilo koje stranice. Tehnički, baneri se rade na dvostranom principu sličica koje se menjaju prelaskom miša preko banera (on mouse over). Funkcionisanje banera možete pogledati na bilo kojoj AX stranici.

Svi zakupi banera plaćaju se na godišnjem nivou, unapred. Dizajn banera uračunat je u cenu osim ukoliko se radi o specifičnim (težim), grafičkim zahtevima. Ukoliko želite da baner odradite samostalno biće potrebno da nam dostavite dve sličice u rezoluciji 210x80px.

Cena reklamiranja baner linkom:

  • 300 din. mesečno (ova usluga je besplatna za web shopove u našoj izradi)

KONTAKTIRAJTE NAŠ TIM:

 

Vaše ime (obavezno polje)

Vaše prezime (obavezno polje)

Naziv firme (neobavezno)

Kontakt telefon (obavezno polje)

Vaš Email (obavezno polje)

Vaša adresa (neobavezno)

Razlog kontakta (obavezno polje)

 

CENOVNIK AX – ANTIOKSIDANS. LEČENJE RAKA, TUMORA, KANCERA, AUTOIMUNIH OBOLJENJA ALERNATIVOM I ZDRAVOM HRANOM. REKLAMIRAJTE SE NA WWW.ANTIOKSIDANS.COM.

Comments are closed